jamal2002 isimli üyenin son içerikleri

1. jamal2002

❌İndirim Bitti! Luxell Lxf-260 G Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör(Gri) 2376 TL

bir adet daha eklendi alan alsın https://www.trendyol.com/luxell/lxf-260-g-uzaktan-kumandali-kule-tipi-vantilator-gri-p-310553015?merchantId=624588
  2. jamal2002

❌İndirim Bitti! Luxell Lxf-260 G Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör(Gri) 2376 TL

birisi iptal etmiş herhalde son bir stok diyodu alabildim ben 2400den :D
  3. jamal2002

🔥İndirim Nkolay 500₺ İade Kampanyası ( Kişiye Özel Olabilir )

e ticarette geçerlidir, 1779781952 500 tl harcama deneyen varmı arkadaslar
  4. jamal2002

The Boys Final Bolumu Hakkında ( Spoiler Yok)

babayı nerflediler ya
  5. jamal2002

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 Tl İndirim Mayıs-Haziran (Kişiye Özel)

arkadaşlar ben icralıgım diye benimkinde olmuyor bu yüzden kardeşiminkinden yapıyodum ondan baktıgımda sadece film dizi platform yüzde 50 vardı, katılmamıstık iki saat önce falan şimdi o bile gözükmüyor :D world mobillerinize kampanya düştüğünde bana reply ile bilgi verirseniz sevinirim 🙏
  6. jamal2002

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 Tl İndirim Mayıs-Haziran (Kişiye Özel)

şuanlık sadece film dizi aktif diger ikisi de güncellenir yarına
  7. jamal2002

şahsen benim durumum da aynı türkce dublaj ve sinematik macerası daha cok sarıyor ve tlou iki seriyi aldığım halde arkadaşlara oynattırdım :D
  8. jamal2002

o zaman güle güle kullanın hocam en güzelini yapmıssınız
  9. jamal2002

hoca onun yerine 007 game al zaten 50 100 TL'ye gamepass hesap satıyolar bağla microsoftu xbox profiline oyna geç
  10. jamal2002

durun bismillah daha adamlar yeni mesaiye başladı aceleniz ne, önümüzdeki günler veya yarına kadar yenilenir çünkü bu 3 kampanya dısında diger kampanyaların da süresi bitti
  11. jamal2002

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

hocam yani yanlıs anlamayın konu acıldıgından beri geceyi bekleyenler bile vardı ben belki ekran kartı konusu acılır diye bekliyorum full bu konu üste cıkıyodu :D
  12. jamal2002

forumun yarısı şundanmış :D , yukarda benle aynı bilgiyi ileten arkadaşları da mı kale almadınız restoranlar açıldıktan sonra döneri ekleyip ödeme adımında 19a düşüp ödeme yapacaksınız ve 11-11.30 civarı acılacaktır
  13. jamal2002

ya biraderlerim saat 10.00dan önce baslamaz bir dürüm alır sadece 20 tl ödersiniz gecenki 1 tl olayının aynısı olacak tek fark 19 tl vereceksiniz yatın uyuyun la
  14. jamal2002

🔥İndirim .

285 tllik termal macunu alırken posta fiyatı değişti 100 tl indirim yapcanız diye 5 adet stok acmadir nedir he @itopya.com
Geri