JANITHON isimli üyenin son içerikleri

1. J

Taşınabilir monitör önerisi

Merhaba; tabletten PDF çözdüğünü için tablete monitör alıp diğer tarafa ders videosu açmayı düşünüyorum. Sadece video izleyeceğim yazın da bilgisayara takıp bilgi monitörü olarak kullanmayı planlıyorum, oyun için 360 Hz monitörüm var ve tabletim Samsung Tab s11. Arasında kaldığım modeller...
  2. J

Apex 7 vs mchose 75 jet

apex 7 vs mchose 75 jet hangisi daha iyidir ikisininde aynı fiyat olduğunu varsayarsak
  3. J

Hangi klavyeyi tercih etmeliyim

Merhabalar yunzii B75 Pro, Apex 7, Razer Blackwidow v4, HyperX Alloy Rise, Gamepower gasket Pro ve gamerider K1 arasından hangisi önerirsiniz fps oyunları oynuyorum ağırlıklı, 2. El piyasasında bulunan başka öneriniz var mı ya da
  4. J

Hangisini tercih etmeliyim

Bulamamisim :D başka öneriniz var mı 3000 civarı 2. El
  5. J

Valla çok anlamıyorum valorant cs oynuyorum genelde
  6. J

Gamerider K1 mi 2000'e yoksa ASUS ROG STRIX 2 nx snow 3000'e veya jet75 almak mi daha mantıklı. Başka öneriniz var mı yoksa.
  7. J

FPS Oyunları İçin Mouse Önerileri

2. El almayı düşünüyorum 3-4k
  8. J

Klavye olarak ne önerirsiniz
  9. J

2. El klavye onerisi

Merhaba yazılımı iyi 75'lik veya TKL klavye düşünüyorum. 2. el garantili alacağım, İzmir'de yaşıyorum. İzmir dışı Param Güvende gibi sistemler ile alabilirim. FPS oyunu oynadığımdan manyetik almayı düşünüyorum. Önerilerinize açığım.
  10. J

Leviathan v4 aldım hocam nasıldır sizce
  11. J

Klavye mouse önerisi

Merhaba klavye ve mouse almak ve bunları mümkünse aynı marka almak istiyorum çünkü hem ikisine ayrı ayrı yazılım ve RGB uyumu yapmakla uğraşmak istemiyorum hem de güzel dursunlar istiyorum. Kasam MSI MAG 100R ve anakartim B550 Tomahawk MSI mysic light ile uyumlu olabilirse güzel olur olmazsa da...
  12. J

Yani 3000 e deathadder v3 pro yerine başka bisi almak daha mantıklı diyorsunuz
  13. J

Viper serisi biraz küçük diye biliyorum o halde bu mousede küçük gelmez mi yanlissam duzeltin
  14. J

O bende vardı da pek rahat hissedemedim açıkçası ağırlığından mıdır şekilden midir bilmem
Geri