Selamlar. Youtube ve Instagram'a mesleğimle ilgili video çekmek ve oyun yayınlarımda kullanmak için bir kamera bakıyorum. Seçeneklerim arasında şu an OBSBOT Meet 2 ve Insta360 Link 2 var.
Yalnız duyduğum kadarıyla OBSBOT Center (Meet 2'nin yazılımı) özellikle güzellik filtresi, AI takip, HDR...
Selamlar. Yeni sistemim için bir hoparlör veya soundbar bakıyorum. Masamda çok yerim yok, büyük bir şeyler sığdırmam mümkün değil ama monitörün altına bir soundbar ya da küçük hoparlörlerden almam en uygunu olur gibi duruyor.
Genellikle oyunlarım için kulaklığımı kullanıyorum fakat ara sıra bir...
Hocam renk bozulmasının yanı sıra bu bahsettiğinizi de yaşıyorum, çok nadir. Renk bozulması daha sık yaşanıyor.
Rica etsem hangi ekran kartını ve hangi GPU sürücü versiyonunu kullandığınızı söyleyebilir misiniz?
Ben aldım kendiminkini, öncesini iade etmemin sebebiyle aynı sorunu yaşıyorum hala. Hala daha çok anormal bir şekilde ekrandaki renkler bir milisaniyeliğine bozulup düzeliyor veya en son açtığım uygulamalardan biri anlık ekrana gelip gidiyor. Ne yaptıysam çözemedim. Farklı bir sistemle denedim...
Hocam hiç sormayın. Ben bir de sistemimi yeni dizdim, ilk sistemim. Acaba dedim ekran kartında mı sorun var falan denemedik şey bırakmadım, aldığım günden iade ettiğim güne kadar çözmeye uğraştım hahahsha. Daha önce böyle bir şeyin yaşanmamış olması da tuhafıma gitti, yani hiç mi kalite kontrolü...
Adaptive-Sync açınca görüntüsü bozulan benim hahahahjsfa Direkt renkler sapıtıyordu milisaniyelik. Ama o net bir şekilde bozuk paneldi yani belli. Sadece şunun bilincinde olun, evet ürün çok güzel bir ürün fakat bu seri genel olarak arızalı çıkma potansiyeli yüksek bir seri. Hangi versiyonu...
Şimdi baktım da G60SD 4 Haziran 2024 tarihinde, G61SD ise Kasım 2024 tarihli gözüküyor evet. 360 Hz modeli için de birçok sorun okumuştum fakat tamamen şans işi bu iş, sıfır problemle kullanan da var. Nitekim ben mesela 240 Hz modeli aldım panel direkt sorunlu çıktı. Neticede eğitim programına...
Ben bundan önce G60SD'yi denemek istiyorum aslında ya. Fakat o ürün bu programa dahil mi, stok en son ne zaman yenilendi, yakın tarihte gelir mi bilmiyorum. Bilgisi olan var mı hiç?
Çok teşekkür ederim hocam, ben de öyle umuyorum. Öncelikle yarın bir Samsung ile iletişime geçip G60SD modelinin stoklara gelip gelmeyeceğini soracağım. Onu da denemek istiyorum çünkü.
Olumlu cevap alamazsam da bu modeli sipariş edeceğim.
Adaptive-Sync'i ben şahsen kapattığımda 240 altı-üstğ...
Hocam inceleme çok hoş. Bu monitörü geçtiğimiz 12 gün boyunca kullanmıştım. Nadir olduğuna inandığım bir problem yaşadım ve bu posta bakıp bu sorunu gelecekte yaşayacak arkadaşlar için bir mesaj yazmak istiyorum müsaaden ile:
Selamlar arkadaşlar. Geçtiğimiz 12 gün boyunca bu monitörü kullandım...
Selamlar arkadaşlar. Geçtiğimiz 12 gün boyunca bu monitörü kullandım. Vatan Bilgisayar'dan 25.500 gibi bir fiyata almıştım. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Monitör bir kere benim aldığım fiyata iyi bir monitördü, ki bu fiyata çok çok iyi bir monitör. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben 12...
Hocam arka planda dönen işleri anlatsanıza bana biraz. O kanunu takan yok nasıl bir cümle, neticesinde siz alıcının mağdur olacağına mı inanıyorsunuz? Bugüne kadar elime ulaştığı an itibariyle kaç ürünü beğenmediğim için anında iade ettim, bunun düzü engebesi yok.
Rica ediyorum konu ile ilgili...