kusura bakmayın şimdi cevap verebiliyorum bir türlü ekleyemedim buraya minidumpları ve yanlışlıkla da silmiş bulundum yeniden oluşunca direk atacagım kusura bakmayın beklettim
söyle özetlemek istiyorum örneğin chrome iki bölme yaptıgımda bir tarafta video oynarken diğer tarafta başka sekme olunca bir anda donuyor.Genelde siyah yada mavi ekran olarak direk resetleniyor.örneğin belli bir sürede o donan sekmeyi alta aldıgımda sorun kesiliyor ama almazsam eğer diğer yine...
hocam tekrardan mrhabalar maleseef yine aynı durum başladı şöyle bir detay daha vermek isterim video izlerken kesinlikl oluyor ama direk izlediğim sorun yok ama yana alıp aynı anda başka sekm yada işlerl uğraşınca donuyor
Hocam denedim galiba düzeldi en azıdan 1 saatir dünya kadar video ve sekme açtım hiç ne takılma ne kapanma olmadı zaten onları yaparken oluyordu teşekkür ederim sizlere iyi ki varsınız.
Arkadaşlar son 2 haftadır özellikle pc tozunu almaya başladıktan sonra oldu ki her zamanki gibi standart toz alımı hem klavyem cok basmamaya başladı hemde sürekli pc kapanıyor genelde tarayıcı açtıgım anlarda kapaınıyor yardımcı olur musunz minidump paylaşacagım...
arkadaşlar sürekli son döenmde pc shutdown oluyor sebebi nedir yardımcı olur musun? son 4 minidump atacagım ama ben açamadım pc de https://we.tl/t-Pe2hSfDdyDhttps://we.tl/t-Pe2hSfDdyD
arkadaşlar merhabalar benim şöyle bir sorunum var oyun esnasında vakti zamanı belli olmadan ,bir donma ve siyah ekran olduktan sonra sanki monitöre baglı hiçbirşey yokmuş gbi yazı geliyor pc de en ufak bir şey yapma şansı vermiyor ve restart sonrası da driver silinmiş oluyor yardımcı olurmusnuz...
hocam düzelti ama nasıl düzelti hatırlamıyorum ya by gamebar mı ne bir şey var onu kapatın demişlerdi galiba on yapınca düzelmişti su an normal calısıyor
Yok hocam luxora da baktım o da değil yani oyunlar birbirine cok benziyor ama o aradıgım oyun değiller malesef 1 haftadır arıyorum yok yani.renkleri teması cok daha canlıydı teşekkür ediyorum cevabınız için
Arkadaşlar zuma benzeri bir oyun cocuklugum onla geçti bulup nostalji yapmak istiyorum. Ama sürekli zuma oyunları cıkıyor karşıma onlar değil. Ve galiba teması hayvan kaplan ayak izi gibi şeyler vardı orman nehir gibi gibi şeyler vardı