Jasre isimli üyenin son içerikleri

1. Jasre

Ekteki Sepet Sizce Nasıl Daha İyisini Bulabilirimiyim Bu Fiyata

Neden 4k monitore 5060ti 8gb ya da neden 5060ti 8gb a 4k monitor?
  2. Jasre

Yardım Ryzen 5 7500f İşlemci

Hocam soru sormussunuz ama aslında sormamıssınız gibi olmus. Biraz daha acıklamanız lazım size yardımcı olabilmemiz icin.
  3. Jasre

Ekran Kartımı Sizce Kaça Satabilirim?

Hocam siz 2. El icin bakarken hangi siteyi baz alıyorsunuz? Cunku ben 3-4 siteye bakıyorum ve hepsinde 2. El piyasası farklı o yuzden anlaması cok zor.
  4. Jasre

8gb RX 9060 XT Alıırmı

7500f olmaz mı
  5. Jasre

Çözüldü✓ Bilgisayarimi 2. Elden Satmak İstiyorum ama Kaç Lira Eder Acaba Bakarmısınz

ben biraz en minimumu bilsin istedim yani ölse bile bu fiyata kesin gider gibisinden
  6. Jasre

Çözüldü✓ Bilgisayarimi 2. Elden Satmak İstiyorum ama Kaç Lira Eder Acaba Bakarmısınz

hocam ne kadar beklersiniz ne olur bilmiyorum ama guzel bi ilan açarak minimum 18kya satarsınız gibi
  7. Jasre

ama arkadasa 45 diyip umut satmayalım , o mesajı okudugunda yuzu ne kadar gulmustur kim bilir :D
  8. Jasre

Hangi Monitoru Almalıyım?

hikayeli oyunsa onceligin bu aoc monitor baya iyi bakma sen va olduguna, basarılı bi va kendisi.
  9. Jasre

biraz keriz silkelemissiniz ama fiyatların normali asla bu degil bence arkadas ortalama bi bekleyisle 20ye koyup 17 18 arasına satabilir.
  10. Jasre

2. El Piyasasındaki Çılgınlar

temiz ürün yazıyor hocam acıklama kısmında
  11. Jasre

2. El Piyasasındaki Çılgınlar

Böylesini hic gordunuz mu hocam
  12. Jasre

Bir Adet Oyun Önerin.

niş bi ELDEN RING gelsin benden
Geri