Bunu buldum https://www.gaming.gen.tr/urun/775572/msi-b850-gaming-plus-wifi6e-8200mhz-oc-ddr5-soket-am5-m-2-hdmi-dp-atx-anakart/?ref=akakce ama taksitle de çok pahaliya geliyo hangisini alsam bilemedim cidden
Arkadaşlar bir türlü güvenilir anakart satıcısı bulamadım :D B850 serisi tüm anakartlar ya fiyatının üstünde satılıyo şuan ya da premiumbilgisayar / tipleme gaming tarafından satılıyor o da güvenilir mi bir fikrim yok...
Black Desert oyunu için topluyorum tahminen 7800x3d gerekli performansı çoğu zaman verir ama 9800x3d çok daha safe ve yüksek fps sağlar hem almışken 7-8 bin farkını gözden çıkarıp en yüksek seviyeye yönelmek bence yanlış değil
Bunlar ölü piksel mi yoksa sıkışmış mı? JScreenFix'de 15-30dk beklettim çözülmedi. Ekranı kapatıp bezle baskı uyguladım aşırı uygulamadım aam yine de düzelmedi. her renkte görünüyor bu arada.
anladım aga arada çok bir hz farkı yok evet 0.5 ms de tepkime süresi var ama benim attığımda sanırım ghosting problemi varmış başka bir monitör önerin var mı yoksa bu fiyata en iyisi attığın mı diyorsun. 500-600tl falan ekleyip asus tuf da bakabilirim ama çok pahalı