Jaws isimli üyenin son içerikleri

1. Jaws

Ekran Görüntüsü Alamıyorum

Önceki klavyelerde alabilirken bu klavyede Prt Sc tuşuna basarak ekran görüntüsü alamıyorum. Bütün fonksiyonları denedim fn + prt sc , alt + fn + prt sc gibi.
  2. Jaws

amd r5 m320 ekran kartı kaç hz monitör destekler?

Asus X555y Model laptopum var uzun zamandır eski bir monitörle kullanıyordum. Monitörüm hasar gördü max kaç hz monitör destekler laptopum. İşlemcisi apu galiba.
  3. Jaws

eski bilgisayarıma cd roomdan ssd taktım windowsta görünüyor boot menüde görünmüyor

yeni ssd aldım cd rooma taktım içine windows kurabiliyorum ama pc resetlenince ssd den başlatmıyor kendini ve boot menu de de görünmüyor.
  4. Jaws

Laptopumda şarjda değilken ekran gidip geliyor şarja takınca düzeliyor yardım

Nasıl yapıcam peki Bi program vs aracılığıylamı
  5. Jaws

Laptopumda şarjda değilken ekran gidip geliyor şarja takınca düzeliyor yardım

Şarjda değilken ekran git gel yapıyor hızlı hızlı şarja takınca düzeliyor neden olabilir??
  6. Jaws

Asus prime b450'mi Msı b450m pro'mu yoksa Gıgabyte b450m s2h mi?

Arkadaşlar sistem topluyorum ufaktan parçaları alıyorum yavaş yavaş hangi anakartı alayım önerileriniz nelerdir?
  7. Jaws

Asus X555y laptopum harici ekran kartında çalışmıyor.

Arkadaşlar ekran kartım her zaman r5 de çalışıyor. Benim hariçi ekran kartım r5 m320. Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum. R5'de çalıştığı zaman oyunlarda kasıyor. 8gb ram ile League of Legends de "40" fps yi geçmiyor. Sistem özellikleri AMD A8 : CPU R5 M320 : EKRAN KARTI 8GB RAM
  8. Jaws

Yardım Kasa+PSU önerisi.

500w sistemimi beslermi benim. 1588954003 Arkadaşlar kasa hariç yazdıgım hersey sipariş edildi.
  9. Jaws

Yardım Kasa+PSU önerisi.

Şimdilik bütçe bu kadardı ilerde yükseltmeler yapıcam elbette 1588952395 Arkadaşlar bütcem 700lira 1588952452 Farkındayım. Önümüzdeki ay ramleri 16 yapıcam Sonrada ankartı b450 serisine yada daha üst serilere yükselticem
  10. Jaws

Yardım Kasa+PSU önerisi.

Arkadaşlar sistem topladım. Özellikler. Ryzen 5 1600 12nm Asus dual Rx580 8gb Adata 480 gb ssd Corsair 8gb 3000mhz ram Gigabyte a320 s2h anakart Geri kasa+psu kaldı ekran kartımın sığacağı anakartımın cuk oturağı ekran kartımın güç girişlerini uğraşmadan yapabileceğim kasa ve psu ya ihtiyacın...
  11. Jaws

Yardım CS:GO Geçersiz API Parametreleri hatası alıyorum bilen varsa yardım etsin!!!

Geçersiz API Parametreleri hatası alıyorum.
  12. Jaws

3700 tl sistem önerisi acil

acil sistem toplicam 3700 4000 sistem önerisi
  13. Jaws

XFX RX 590 VE XFX 580 E OC YAPILIRMI?

---
  14. Jaws

Sistem topluyorum yardım.(Acil!!!)

https://www.incehesap.com/rip-1658x-mezarci-gaming-pc-fiyati-45486/ Bu sistemi alıcam ssd yi değiştiricem hangisini kullanıyım.
Geri