Bilgisayarı açtığımda ekran kartı sürücüsü yazılımı yüklenemedi gibisinden bişeyler söylüyor.
Pc donuyor, ekran full siyah oluyor ve sonrasında tekrardan açılıyor.
Ve 3. defadır eklerdeki fotoğraflardaki gibi oluyor birinde geri düzeldi ikisinde yeniden başlatmak zorunda kaldım.
Açıkçası bu...
Hayır vsync açık değil. FPS sabit değil zaten 80-120 arası değişiyor
1617174061
şuan pek dururumuz yok maalesef :/ sadece bu durumun neden olabileceğini merak ettim
Başlıkta da yazdığım gibi Valorant full grafiklerde de düşük grafiklerde de aynı fpsi alıyorum nedenini bilen var mı
Ekran kartı: MSİ RX 560 aero itx
İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G
Bilgisayarımın D diski SSD ve orayı çerçöple doldurmak istemiyorum bir de D var o HDD ona yüklemek istiyorum önemli olmayan şeyleri. Yüklemelerde D yi seçmeme rağmen Program Dosyaları C de olduğu için her şey oraya yükleniyor. C'den D'ye nasıl aktarabilirim
Logitech g103 kullanıyorum. Eskiden spotify ekranına gelmeden g tuşlarıyla değiştirebiliyordum ama artık nedense olmuyor. Eskiden değiştirirken nasıl göründüğünü eklere ekledim. Yardım ederseniz sevinirim.
Şimdi benim pc de Bluetooth desteği yok. Bende jbl 110bt var. Bir bt adaptörü alsam ve bu kulaklığı kullansam gecikme falan olur mu? Siz hangi Bluetooth adaptörü önerirsiniz?
Birkaç hafta önceye kadar oyundayken klavyenin medya tuşlarına bastığımda şarkı değişirdi ama artık basmama rağmen değişmiyor. Oyundan çıkıp şarkı penceresine gelince çalışıyor.