merhaba benim elimde lenovo ideapadgaming var ve satip pc toplamak istiyorum bu pcyi satarsam bir arkadasım 30kya satabilirsin dedi yani max 30klık monitor kasa her sey dahilli sistem onerebilir misiniz? oynadığım oyunlar ozellikle overwatch ve bazen marvel rivals, fortnite çok nadiren genshin...
of evet internette de öyle deniyor😟 mail attım belki cevap verirler yarın da aricam ya da giderim alışamadım cünkü bide buna alışıcam edicem diye normal ayarlarım da gitti zarardan baska bi sey olmadı eosmekd
merhaba ben dun 28agustosta yani mediamarkttan (magazadan) xbox oyun kolu aldim ilk kez aliyorum cok bi sey bilmiyodum falan eve geldim asla oynayamiyorum alisamadim, bide konsolum olmadigi icin oyundaki aim seylerini falan da yapamiyomusum (pcden oynuyorum). iade edebilirim dimi 14gun icinde...
çok teşekkür ederimm bugün baktık bizde s serisiydi 3ay battle pass hediyeli olan. ben bide şey duydum 512gb ama sadece 300unu falan sen kullanabiliyomuşsun doğru mu? 1tb alamayız zaten taksitle alcaz faiz biniyo falan :(((
arkadaşlar merhaba kardeşlerimle xbox almayı planlıyoruz ama kafamızda bazı soru işaretleri var
1- xbox aldığımızda konsolda farklı hesaplar açabiliyor muyuz psde varmış mesela ama xboxda var mı kendine özel ve oyunda farklı şekilde oynuyorsun vs bu xboxda da var mı?
2- xboxda ultimate game...
bilmiyorum o bana bağlı sanırım şu an bana 5logo attılar bikaç güne bitiririm diğerlerini de hazırlandıkça duruma göre atacaklarmış zaten hazır logolar olduğu için çok vaktimi almayacak diye düşünüyorum
arkadaşlar merhaba ben temmuzda grafik tasarımdan mezun oldum dünde bi tanıdığım vasıtası ile bana iş teklifi geldi. müşterinin elinde 15e yakın kendilerine ait logolar var bunları vektörel çizeceğim ama sorun şu ki bana onlara fiyat söylememi istiyorlar ve kendileri de sektöre hakim değil...
bazen odada kullanıyorum sonra alıp salona gidiyorum o mu etki etmiş ki☹️ hazirana kadar türkiyeye dönemicem burda da lenovanın teknik servisi var mıdır bilmiyorum bu videodan sonra hiç olmadı
arkadaşlar laptoptan böyle sesler gelmeye başladı türkiyede de değilim lenovoya yollayamam sanırım naxçıvandayım şu an.. ne yapmalıyım niye böyle oldu anlamadım belli aralarla çok sık değil bi izlediğim şeyi dondurup ses çıkarıyor
https://streamable.com/vinuh4
ilk kez açıcağım için bilmiyorum da sadece açıp bakıcam dimi başka bi şey yapmama gerek yok sonra geri kapatıcam dimi nam falan yoksa
1702481189
tornavida ile deniyorum da olmuyo sanki bastırmam falan mı gerekiyor
sorun değilmişte bu olay pazartesi oldu açsam ıslaklığı görebilir miyim? ne pirince yatırdım ne saç kurutma makinesi kullandım öylece bıraktım laptopu daha yeni şimdi açtım hoparlörü bile düzelince servise yollamak mantıklı mı emin olamadım