https://www.hepsiburada.com/paugge-usb-c-to-displayport-kablo-dp-1-4-thunderbolt-4-thunderbolt-3-hdr-8k-60hz-4k-144hz-4k-120hz-4k-60hz-2k-240hz-full-hd-240hz-orgulu-2-metre-cdp14b-pro-p-HBCV00000BOC36?magaza=Entepe%20Teknoloji
bu kabloyu alsam olur mu
yazmıyor high speed hdmi kablo yazıyor sadece ve elimde 2 tane hdmi kablosu var ikisinde de kapanıp açılıyor
1767044855
hdmi kablomun tam özelliklerini bilmiyorum ikisininde ve üstlerinde de bi şey yazmıyor kabloyla alakalı
1767044900
sende de sanırım aynı monitör var seninki arkasında ışık...
Selamlar daha alalı 2 hafta olan mıonitörümü laptopla kullanıyorum fakat arada hatta sıklıkla ekran gidiyor arkadaki rgb sönüyor sonra bi kaç saniye sonra açılıyor laptobumda display port olmadığı için hdmi la bağlıyorum 2k 144hz olarak kullanıyorum bu kapanıp açılma sorunu neden olabilir ve...
Merhabalar bir kaç gündür ekranım sanki gece modu açıkmış gibi sarı laptop kullanıyorum.Harici bir monitör de kullanıyorum onda sıkıntı yok ama laptobumun ekranı sarı bu neden olabilir
dredgeyi orjinal olarak oynadım ve bitirdim orjinal oyunun save dosyalarını buldum ama bende dlcler olmadığı için crackli indirdim ama crackli dredgenin save dosyaları nerde bulamadım nasıl bulabilirim
Merhabalar Türk Telekom Magnet e yeni geçtim dns ayarı yapmak istiyorum fakat değiştirmeye çalıştığımda ''Modem bağlantısı keildiğinde ayar sadece değiştirilebilir'' diyor nasıl yapabilirim
SteelSeries Rival 5 2 ay falan oldu nasıl yaptım bilmiyorum ama her tıkladığımda beyaz ışık yanıyor oyun oynarken dikkat dağıtıyor
1734813649
Çözdüm driver da IIIumination e girin Reactive e tıklayın Effects de Disable IIIumination yapın.
Harita Dosyası açılamadı bunun nedeni büyük olasılıkla haritanın daha yeni bir motor sürümüyle kaydedilmesidir hatası
merhabalar projeme girdim fakat açılırken böyle bir hata alıyorum ve haritam gözükmüyor. 5.4.4 sürümü kullanıyorum