Jdmgalleryy isimli üyenin son içerikleri

1. J

Sizce 16000₺ ye bu bilgisayari almama değer mi ikinci el

Kiz arkadasim icin alinacak sistem su anlik sadece roblox tarzi oyunlar oynadiginda yeterli bir kart olur kendisine 2 aylık idare etsin yeter 1778006116 Kule sogutucum var onu takacagim bakır borulu 1778006178 15 civarına indirmeyi planliyorum fiyatını
  2. J

1500-2000 Tl kulaklık önerisi

Benc Bence amazon depo ikinci el yeni gibi ürünlere bak
  3. J

Nedeninide soyler misiniz çünkü piyasada sistem bulamiyorum 1 aydir uğraşıyorum bilgisayarcilar dolandiricilar yok saticam sana diyip sonra vazgecenler ugrasmaktan biktim komsumun bilgisayari o yuzden düşünüyorum
  4. J

Upgrade yapmaktan degil 1 ay sonra ekstra olarak kendime tek tek pc duzecegim bu sistemdeki arta kalanlardan baslayarak al sat yaparak hem hobi olarak hemde arada oynarim mantığı ile bu sistemi düşünüyorum bu sistem kiz arkadasima gidecek ayarlayip herseyi ortalama 5000₺ masrafla 20 civarina...
  5. J

1500-2000 Tl kulaklık önerisi

Kiz arkadasima amazondan ikinci el yeni gibi kategorisinden pembe blackshark v2 x aldim PlayStation degil normal pc versiyonundan 1550₺ geldiginde sifir kapali kutu urun geldi sapasaglam haberin olsun
  6. J

SİSTEM YORUMLAMA VE TAVSİYE

38 bin tl gibi bir bütçe ile i5 12 nesilden daha iyi ve daha mantikli islemcilere bakabilirsiniz
  7. J

Ryzen 7 5800x amd prisma kule soğutucu Asrock B450 Xpg 16 gb ddr4 ram GTX 1660 Super 128 gb sata ssd 1 tb hdd CoolerMaster 750W psu Düz siyah vento kasa Satici Psu'nun ağır yük binince pcyi kapattigini söyledi arizali dedi tamir ettirebilrsin dedi sizce deger mi islemci icin psumtamir...
  8. J

Rtx 3080 founders edition alinir mi ikinci el furmark testi iyi mi??

Test edicegim nelere dikkat edeyim test ettirirsem
  9. J

Elden alicagim zaten hatta ilan 6500 yazmis duzgunse aladabilirim
  10. J

Guncel furmark degil gabliba zaten saticiyla gorusucem daha
  11. J

Mining yapildigindan korkuyorum
  12. J

Ryzen 5 7500F 4000tl ye alinir mi?

Yok ya o degil
Geri