jeagereren isimli üyenin son içerikleri

1. J

Klavye Önerisi (Güncellendi)

mousedan yanada aksilik oldu zaten.. siyah diye sipariş verdim beyaz yollamışlar araya pazar girdi bugün iadeyi teslim aldılar bakalım doğrusu ne zaman geliyor
  2. J

abi neden istediğim tarzda bi klavye bulamadım ben ya dümdüz siyah olsun ama harfleri ışık geçirsin. kablosuz olsun. boyut 75 / Tam. ses tekerleğide olsa iyi olur. bütçe 2.5k 1784585490 üzücü vallaha.
  3. J

3.5k yazıyor hocam..
  4. J

hocam şeffaf keycaps hoşuma gitmiyor
  5. J

istediğim tarzda klavye bulamadığım için keycaps ayrı alacağım. sadece keycapse 2k vereceğim için klavyeye olan bütçem maxxxx 1.5k olabilir. klavyede istediğim şeyler sadece; Kablosuz olması, 75 veya Tam klavye olması, ışıklı olması, ses tekerleği olması(şart değil ama olması +) 1784451216...
  6. J

önerebileceğiniz bi model var mı hocam
  7. J

hayır zorunlu değil. Kablosuz ve sessiz olmasını görünüş olarakta başta belirttiğim gibi siyah, sade ve şık olmasını istiyorum. boyut olarak 75(yön tuşları olan buydu yanılmıyorsam) 1784316095 sessizden kastımda min. sessizlik takıntısı falan değil ben genelde geceleri bilgisayarda vakit...
  8. J

2.5k hocam
  9. J

pusat k3 pro kablolu klavye sanırım. kablosuz olsa çok dahs güzrl olur hocam 1784223201 harflerin yanda olması benim için der değil hocam, hatta gözüme daha hoş bile geliyor
  10. J

harfler switchin alt tarafındaydı sanırım eğer öyleysr benim için sorun yok ama hiç yoksa bende zorlanırım 1784206455 birde bu seviyelere çıkarsam manyetik olması daha iyi olmaz mı? tamamen sessizlik açısından soruyorum milisaniyelik gecikme benim için önemli değik
  11. J

kafamdaki gibi bir şey bulamazsam 3.5k seviyrlerinr çıkar f87 pro yu alırım hem görünüş olarak çok cezbetti hemde almışken düzgün bir şey almış olurum ancak ne kadar min. bütçeyle bitirsem kendimi o kadar kaarda sayıyorum 😅
  12. J

kankam renk olarak şeffaf switchler ve çift renkli klavyeler hoşuma gitmiyor pek bu ilk attığım linkteki gibi sade siyah olması çok güzel olur. haricen siyah switchlerde satılıyormuş onu farkettim 800 900 tl civarında sanırım sence onları alıp değiştirmek ne kadar mantıklı olur 1784204603 mouse...
  13. J

mouse görüntü olarakta hoşuma gitti bunu alırım yüksek ihtimalle. Yarın gaming indirimlerinde düşenlerede bakıcam güzel bişey yoksa direkt siparişi veririm.
  14. J

3395 sensörün farkı nedir hocam? ne kadar etkiler bu beni? 3950 olanlara baktım ama sadece kırmızı renk stoklu bulabildim siyahı yok. 3395 olan 2.2k civarında var
  15. J

hocam ne teknik ne de marka model bilgim var bana alınabilir mouseların linkini atar mısın 1784153582 klavye içinde öneri yaparsan hoş olur
Geri