49.000 TL 5070 Ti beyaz 3 fanlı modeller var vatan yeni 44.000 TL ye verdi. incehesap'a sorsan bu fiyat nasıl diye bekleyin 63 bine RTX 5070 Ti mi alınır öylesine koyduk der.
Bunlardan alın ek olan kabloları kullanmayın özellikle yüksek watt çeken kartlarda tavsiye etmem. Attığım kablo üstüne takılıyor ben çok memnunum. Anakart ve ekran kartı kablosu birlikte 1.990 TL ye gelecek.
https://www.ucuzbudur.com/argb-anakart-kablosu
Yıllardır ne alsam Armoury Crate ile eşleştiririm hiç bir sorun yaşamadım. Programı açınca en alttan ayarlar sonra güncelleme merkezine tıkla ve güncel tutmaya özen göster.
Çok montajladım bu tarz görüntü gelmeme gibi bir sorunu yok kartın. 7500F DDR5, RTX 5060 sisteme 400W Power takan ilk insan olabilir. Kart 150W çekiyor o sorun değil ama o Power gerçekte de 200 250W veriyordur muhtemelen. O wattlarda Power'lar aşırı kalitesiz oluyor. Monitörü de tüplü monitör...
4900 TL 2 TB m2 ssd konusu açılmış adam dram var mı yazmış :D Benim çevremde de var böyle atıyosun bazen yarı fiyatına ürünü şu var mı bu var mı diyo alıyım beğenmezsem karla satarım falan demiyorlar işlemcileri tek çekirdek çalışıyo :D
Biosta siyah ekranda kalma gibi sorunlar yaşamıştım daha önce. DSC bence her zaman ufak tefek sorunlar yapıyor ama bu sorunu DSC'den yaşadım diye düşünmek çok arka planda kalıyor. PG27UCDM'de sorunun S sini yaşamadım. Bu kadar paralar verilen bir üründe güncel soket tercih edilmeli. Tabi ekran...
Bu ürün 2 hafta 5000 TL üzerine satıldı her yerde ihtiyacı olan için taksitle güvenilir yerlerden gayet iyi fyat. Asus firmalara bir süre bu ürünlerde destek vermiş ki bir kaç firma bu fiyata düşmüş. Yani 2-3 yer aynı fiyata birden çekti diye kampanya değil demekte değişik bi düşünce yapısı.
Gnd Bilişimin internet sitesi ucuzbudur.com Kadıköyde merkezi bir yerde gidip satın alabilirsiniz. Benim yıllardır alışveriş yaptığım çok memnun olduğum bir yer.