Merhaba, sisteminize benzer sistemim var ultra'da oynarsınız fakat şu anda cyberpunk 2077'de optimizasyon sorunları var oyunu satın alacaksanız yeni yamayı bekleyip sonuçlara göre bakabilirsiniz
Merhaba sorunun sisteminizle alakalı olduğunu sanmıyorum cyberpunk 2077'nin kendisinde şuan böyle sorunlar var rtx 2060 r5 2600 sistemim var ve aynı sorun bende de var konum hala açık 1.05 yamasını bekleyip düzelmesini umuyoruz
dlss kapatınca da aynı performans şehir içi düşmesin diye medium veya high alıyorum bu sefer ekran kartını kullanmıyor
1607998071
sağol onu da denedim fakat olmadı
Selamlar rtx 2060 ekran kartım ve r5 2600 işlemcim var oyunu en düşükte de oynasam en yüksekte de oynasam aşağı yukarı aynı fpsi alıyorum(40 - 60 arası) ve ekran kartı %50 %70 arası kullanılıyor nasıl ekran kartını tam performans verebilirim. 2080 ti ile de aynı sorunu yaşayan bir arkadaşım var
merhaba 2. monitör alacağım fakat ekran kartımda 1 hdmi 3 display port var hdmi dolu ve alacağım monitörde hdmi var display portlu monitörler çok pahalı yok mu bir dönüştürme yolu
başlıktaki gibi occt testi yaptığımda veya bazı oyunlarda böyle oluyor şuan olmuyor ama sebebini bilen varsa bilgilendirebilir mi?
ekran kartı rtx 2060 işlemci r5 2600