James Donkey için hem forumda hem de ürün yorumlarında çokça kötü yorumla karşılaştığım için alternatif için sormuştum hocam, hani bunun yerine 24 1080 e mi kaymak mı ya da biraz daha eklemek mi gibisinden. q40 mantıklı diyosunuz, teşekkür ederim
Epic q40 ı almak mı ya da bütçeden dolayı yerine bir önceki mesajdaki legion 25-10 tavsiyesi gibi 24inç 1080 e kaymak mı daha mantıklıdır hocam? Yoksa kullanımıma göre bütçeyi 1k kadar zorlayıp şu model 27 inci 2k tercih etsen daha iyi olur diyeceğiniz bir ürün var mıdır?
Merhabalar sistemim 9060xt 7500f bütçem de 7k. Monitörlerde 2k 1080 arasında kaldım, 2k önerileri 8.5-12k arası seyrediyor genelde ve bütçemi zorluyor. Sizin tavsiyeleriniz neler olur?
Günde 4-5 saat iş amaçlı 1-2 saat de oyun için kullanılacak. Her türden oyun oynuyorum hikayeli, indie, fps vs...
Başlıkta garip ya da şaşırtıcı bi ifade yok, bence sıcak fırsatlar bölümü de uygun assetleri eklemek için 2 hafta süren olduğu için. Fakat forumun genelini ilgilendirmeyeceği için taşınmasını anlarım. Soruna gelirsek kişisel alabilirsin farketmez, büyük işlere girmiyorsan bağlayıcılığı yok gibi...
Oyunu çoktan erken erişime açmışsınız, tahminim wishlist sayısı 500 bile değildi. Dolayısıyla zaten oyun platformda boostlanmadı. Capsule ve tüm açıklamalar yapay zekaya yaptırılmış, Ekran görüntüleri de oyunu açıklar nitelikte değil, gif de yok açıklamalarda. Bunlar gibi sebebplerden sayfa çok...