Başlıkta garip ya da şaşırtıcı bi ifade yok, bence sıcak fırsatlar bölümü de uygun assetleri eklemek için 2 hafta süren olduğu için. Fakat forumun genelini ilgilendirmeyeceği için taşınmasını anlarım. Soruna gelirsek kişisel alabilirsin farketmez, büyük işlere girmiyorsan bağlayıcılığı yok gibi...
Oyunu çoktan erken erişime açmışsınız, tahminim wishlist sayısı 500 bile değildi. Dolayısıyla zaten oyun platformda boostlanmadı. Capsule ve tüm açıklamalar yapay zekaya yaptırılmış, Ekran görüntüleri de oyunu açıklar nitelikte değil, gif de yok açıklamalarda. Bunlar gibi sebebplerden sayfa çok...
UE5 VRAM'e çok aç, 8gb ben de önermem ama onunla da işler çıkarmak mümkün. 9060xt'ye 3060 12gb tan geçmiştim o bile gayet iş görüyordu. Tavsiyem bütçeni belirleyip ona göre hareket etmen, bütçen varsa aradaki 4gb a takılmadan 5070 alman mantıklı olur. Yoksa 5060ti alıp arkana bakma derim.
Çalışacağın projeye göre değişir ama UE5 için genel konuşacak olursam son 6-7 yılda çıkmış kartlarla ve 8gb VRAM ile çok rahat akmasada götürür, işini görebilir. 5060TI ve 5070 ile hiç sorun yaşamazsın, öneririm. Ben 9060xt ile kullanıyorum bu arada
Video güzel açıklamış, özetle motivasyondan ziyade disipline ihtiyaç var. Yapılacaklar listesi ve roadmap oluşturmak çok önemli, oluşturamıyorsan mevcut proje ağır geliyordur vitesi küçültmen gerekli.
O bütçeyle 5070 ten aşağısı mantıklı olmaz. Ben olsam 14600kf+phantom spirit şeklinde gider, diğer parçalarda vs indirim denk getirebiliyorsam ram ve kasadan kısıp 5070ti zorlardım