jekase isimli üyenin son içerikleri

1. J

İncehesap Gaming Gecesi Rainclaw Silver

https://www.incehesap.com/rainclaw-silver-oem-paket-fiyati-38390/?hsu=3339625,250,3110214,88469,137500,1858306,2237443 bu kasa alınır mı? Alınırsa hangi özelleştirmelerle alınır 3-4k daha artırabilirim bütçeyi. Kasayı bitfenix yapmak mantıklı mı?
  2. J

İncehesap Gaming Gecesi

Teşekkürler o zaman biraz sonra neler indirime gireceği gözükünce bakalım alınabilecek bir şeyler var mı
  3. J

İncehesap Gaming Gecesi

Hazır sistem almayı düşünüyorum sanırım bu gece indirim varmış. Gelen oem paketlerde taksit oluyor mu? Ve alınacak seviyede oluyorlar mı geçmiş tecrübelerinizi aktarır mısınız
  4. J

Gamepower Warcry Ronin 850w Psu Güvenilir mi?

baba neymiş böyle ya bi tane hazır alınacak sistem yok piyasada
  5. J

Gamepower Warcry Ronin 850w Psu Güvenilir mi?

9070 xt ve ryzen 7500F olan bir sistemde bu kasa ve PSUya güven olur mu sizce?
  6. J

Acil 85bin TL Ye Kadar Sistem Önerisi Gün İçi Alınacak

5 gün önce foruma attılar fiyat hatasıydı güncellediler fiyatı istersen sayfaya bi f5 patlat
  7. J

Geçen fiyat hatasıyla düşmüştü sen orada kalmış olabilir misin kral
  8. J

Bende 70kya sistem almayı düşünüyorum ama bir şeyden patlıyor hazır sistemde tek tek alsam o kablolamayı vs doğru düzgün yapamam diye güvenemiyorum yok mu düzgün bir hazır sistem piyasada ya
  9. J

PSU güvenilir mi hocam?
  10. J

İncehesap Ih Adko V7

Yoksa başka sistemlere bakacağım bir(1) bilgili birine ihtiyacım var :(
  11. J

İncehesap Ih Adko V7

Aşağıdaki kasayı önerdiler bu fiyat bandında max 70k olacak şekilde başka kasa öneriniz var mı yoksa en iyisi bu mu? Peşin fiyatına 6 taksit avantajı önemli https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0H5C6JHXV/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1W1A54GZC1UNN&psc=1 sistem parçaları bunlar bir tek PSU konusunda...
Geri