pc yi yeni topladım sayılır, 2 kez bu sorunla karşılaştım ansızın oluyor kendiliğinden geçiyor. Tribe sokmuştu beni. Oyundan kaynaklı olması sevindirdi açıkçası :D
Arkadaşlar lolde alt tabdan dönünce, spotify da şarkı değiştikten sonra sol üstteki panel kaybolunca, oyun içinde ufak bir takılma yaşıyorum ve sadece lolde oluyor. Neyden kaynaklı oluyor olabilir? Yaşayan var mı bu sorunu bilgisi olan cevaplayabilirse çok sevinirim.
Selamlar, bahsettiğim kulaklığı almayı düşünüyorum. Güncel fiyatı 3.600TL kullanan veya bilgisi olan birisi varsa önerir mi ? Eksileri artıları nelerdir yazarsanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar sadece valorant oyununda bazen kısa süreli görüntüm laglanıyor, bazen takılmalar oluyor gibi hissediyorum fakat fps drop veya başka bir şey yaşamıyorum. Acaba yapmam gereken bir monitör ayarı veya başka bir ayar mı var? Biraz kurcaladım Adaptive sync ve MBR sync gibi ayarlar...
Arkadaşlar merhaba,
Sistemim ;
Güç kaynağı : 500 watt
Ram : Lexar 3600mhz 8x2
Ekran Kartı : Sapphire rx 6600
Anakart : Asus a520m k
İşlemci : Amd ryzen 5 5600x
Oyunlarda minik ve çok nadir de olsa fps drop yaşıyorum ve oyunum anlık çok ufak takılıyor. Lolde bile bu durum yaşanıyor. Biosum...