Sistemimin Ana Parçaları:
Intel Core i5 9400F
Sapphire Radeon RX580 NITRO+ 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
16 GB 2666 Mhz Ram
Bu sistem ile Twitch de https://www.twitch.tv/jenisary Linkinde yayın yapıyorum.
900p ve 4500 ile 3200 bitrate ararsında rahat bir yayın oluyor Yayınımı Ekran Kartından...
sen konuyu tam anlamamışın bro hem maddi durum azaltmak istiyoruz ve işlemci DDR 3 DDR 4 almam demek tüm sistemi değiştirmek demek ve fiat 2000 den bir anda 3500 -4000 e çıkıyor şu an ki dolar durumunda
o videon yola çıktık zaten o videoki işlemcinin bir üstünü kullandık çokta farklı bişi yapmadık aslında ama parçaları bilmiyoruz fikir almak istedik
1599582827
ddr3 ve o işlemciye uygun başka anakart önerisi söylersen :) fazla bulamadım DDR 3 anakartlarda hangisi iyi bilmiyorum
Durumu olmayan bir arkadaş için ortalama güçte ama birazda iyi olacak bilgisayar toplamak istiyoruma ama doların fiatı yüzüne bilinen marka modellerde 4000 tl altına imkansız gibi bişi.
bunu üzerine biraz araştırma yaptık arkadaşlarla ve şu parçalar ile 2000 tl ye oyun fps değeri olarak çok iyi...
Bilgisayarımın normalde MSI RX 570 Gaming X 4G vardı onu 2 monitör kullanıyordum ama sorundan dolayı garantiye yollamak zorunda kaldım. Kendi Ekran kartım garantide olduğu için elimde geçici olarak bulunan sapphire rx 570 var onu kullanıyorum. Tek monitör kullanırken herhangi bir sorun yok ama...
Fanlar Çalışıyor After Burner den de fan hızlarını dahi değiştirebiliyorum o konuda sorun yok fanlar açık iken cs go düşük ayarlarda 210 fps de 89 derecede çalışıyor ara sıra 90 üstüne çıkıyor ama 89 u düşmüyor
Peki Bu 90 üstü derecelere çıkmasını sağlayacak bir durummu işlemcide hiç ısınma olmaz iken ?
1590513054
Çevremde 1 2 kişi daha böyle dedi Ama emin olmadan Ana kart sipariş etmek istemiyorum sonuçta durumlar belli