Jenisary isimli üyenin son içerikleri

1. J

BİOS AYARLARINDA CSM SORUNU

Ayni anakart bende de var aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulamamdım
  2. J

Yayında Sorun Lütfen Yardımcı Olun

1 yıldan fazla oldu
  3. J

600w hadron
  4. J

Sistemimin Ana Parçaları: Intel Core i5 9400F Sapphire Radeon RX580 NITRO+ 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı 16 GB 2666 Mhz Ram Bu sistem ile Twitch de https://www.twitch.tv/jenisary Linkinde yayın yapıyorum. 900p ve 4500 ile 3200 bitrate ararsında rahat bir yayın oluyor Yayınımı Ekran Kartından...
  5. J

2000 TL Ultra Sistem

sen konuyu tam anlamamışın bro hem maddi durum azaltmak istiyoruz ve işlemci DDR 3 DDR 4 almam demek tüm sistemi değiştirmek demek ve fiat 2000 den bir anda 3500 -4000 e çıkıyor şu an ki dolar durumunda
  6. J

2000 TL Ultra Sistem

o videon yola çıktık zaten o videoki işlemcinin bir üstünü kullandık çokta farklı bişi yapmadık aslında ama parçaları bilmiyoruz fikir almak istedik 1599582827 ddr3 ve o işlemciye uygun başka anakart önerisi söylersen :) fazla bulamadım DDR 3 anakartlarda hangisi iyi bilmiyorum
  7. J

2000 TL Ultra Sistem

Durumu olmayan bir arkadaş için ortalama güçte ama birazda iyi olacak bilgisayar toplamak istiyoruma ama doların fiatı yüzüne bilinen marka modellerde 4000 tl altına imkansız gibi bişi. bunu üzerine biraz araştırma yaptık arkadaşlarla ve şu parçalar ile 2000 tl ye oyun fps değeri olarak çok iyi...
  8. J

Yardım sapphire rx 570 çift ekran olmuyor

Bilgisayarımın normalde MSI RX 570 Gaming X 4G vardı onu 2 monitör kullanıyordum ama sorundan dolayı garantiye yollamak zorunda kaldım. Kendi Ekran kartım garantide olduğu için elimde geçici olarak bulunan sapphire rx 570 var onu kullanıyorum. Tek monitör kullanırken herhangi bir sorun yok ama...
  9. J

90Derece Ekran Kartı

85 e düşüyor daha aşağısına düşmüyor 1590513549 sorun cpu değil Gpu
  10. J

90Derece Ekran Kartı

Fanlar Çalışıyor After Burner den de fan hızlarını dahi değiştirebiliyorum o konuda sorun yok fanlar açık iken cs go düşük ayarlarda 210 fps de 89 derecede çalışıyor ara sıra 90 üstüne çıkıyor ama 89 u düşmüyor
  11. J

90Derece Ekran Kartı

Hayır Ama Yarın Göndereceğim Galiba
  12. J

90Derece Ekran Kartı

Evet İşte Bu Yüzden Buraya Yazarak Fikir Almak İstedim Benim Dışımda Bu Sorunu Yaşayan Bulamadım
  13. J

90Derece Ekran Kartı

Peki Bu 90 üstü derecelere çıkmasını sağlayacak bir durummu işlemcide hiç ısınma olmaz iken ? 1590513054 Çevremde 1 2 kişi daha böyle dedi Ama emin olmadan Ana kart sipariş etmek istemiyorum sonuçta durumlar belli
  14. J

90Derece Ekran Kartı

OC Yok OC olmadan kullanıyorum Ve Sistemi Toplayalı 4 Ay oldu
  15. J

90Derece Ekran Kartı

Sorun Parçalardan Birisinde Ama Yani Normal Bir Ayni msi radeon rx 570 gaming x 4gb Bu ısılara çıkmıyor Benim Arıza Nedeni Çözmek Daha İyi
Geri