jenking isimli üyenin son içerikleri

1. J

🔥İndirim Luxell Lxf-260 B Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör(Siyah) 2376 TL

Harfler renk kodları. B-black g-grey w-white. Ben geçen ki indirimden siyah aldım 2 haftadır kullanıyorum 2. Kademe de bile ses neredeyse yok. Fiyatına göre bayaaa başarılı alınır
  2. J

Dark Guardian Pro 2026 Akvaryum Kasa - 3500 TL (Hb Taksitli)

Beyler arctic lf 3 pro gibi kalın radyatör takabilir miyim bu kasaya?
  3. J

Rtx 5070 li sistemde cs2 düşük fps

hocam dikey senkronizasyon açık mı cs2 de kontrol ettin mi? açıksa kapatıp dene bir de
  4. J

Yardım Bu Klavye Bu Fiyata Alınır mı?

kullanmadım ancak daha önce bi kaç shorts videosunda denk gelmiştim. Benim için sorun oluşturan konu harf ve rakamların ışık geçirmemesi. Karanlık ya da loş ortamda sorun oluşturabileceğini düşünüyorum. Dikkat etmediysen diye söylemek istedim hocam
  5. J

Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming

Dürüst olmak gerekirse hacı bahsettiğin rahatlıkta bi ürünü bu fiyatlara bulman neredeyse imkansız. Steelseries in bantlı yapısı dediğini sağlıyo neredeyse sıfır baskı yapıyo kafana. Bütçeden dolayı herhangi bir model öneremiyorum ne yazık ki
  6. J

Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming

Bütçe nedir hocam
  7. J

60k Bu Sistem İyi mi? ?

markalar farklı ve 2x16 gb ram harici sistemim istediğin sistemle aynı hocam. 2k oyun için yeterli ama bazen dlls isteyen sınırda oyunlar var. 60k dan daha ucuza gelir ama bu sistem. hazır sistem indirimlerini takip etmeni öneririm en az 8-10k ucuza denk gelir
  8. J

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

7500f ten 7500x3d ye geçilir mi? değer mi 2k oyun için? 10k ya düşerse değer derseniz alacağım
  9. J

Gaming Gecesinde İndirim Güzel Olursa Bu Sistem Alınır mı?

incehesap taksit imkanı sunmuyor. büyük ihtimalle 50k civarına düşecek ama bu fiyatlara kampanyalarla taksit imkanlı denk geliyo
  10. J

🔥İndirim Lexar Nq790 2tb Gen 4 Ssd 10.066 Tl 6-9 Taksit

yav aynı konu tekrar tekrar açılıyo 4tb sandım balıklama dalıyodum ödeme adımında ayıktım
  11. J

❌İndirim Bitti! Luxell Lxf-260 B Uzaktan Kumandalı Kule Tipi Vantilatör 2396₺

Yaz girmeden bir tane alayım diye bakıyordum bu da baktıklarımdan biriydi ve evet 3k altını hiç görmedim 3-4 haftadır. Eline sağlık hocam çektim bir tane bende
  12. J

Çözüldü✓ Logitech F710 1500 Tl Civarında Alınır mı??

hocam bu fiyata alınmaz ama 300-400 lira üzerine koyarak 2 tane f710 yapabilirsin. Ürünü aldıktan 1 ay sonra logitech global desteğe faturanla beraber usb alıcısını kaybettim diye mail atıyosun adresini alıp yeni bitane temin ediyolar. İkinci el uygulamalarında alıcısı kayıp tertemiz f710 lar...
  13. J

❌İndirim Bitti! Lexar 2tb Nq790 7000/6000 Ssd 8500tl

Fiyat güzel ama nq790 cache dolunca zorlanan bir ssd bilginiz olsun. 2. Slot için idare eder ama ana ssd olarak canınızı sıkabilir
  14. J

Unlost'dan 20 Adet Her Bütçeye Fiyat Performans Sistem! 9 Ay Farksız Taksit

Aynı bileşenleri 6-9 taksitlerle tek tek alarak daha ucuza denk getirebiliyoruz. İlginç olmuş
  15. J

Amd Ryzen 7 9800x3d Yanıyor.

motherboard seçersen anakart limitlerini kullanırsın çoğu zaman işlemciyi fazlaca zorlar. 7500f bile bu ayarlarda 130w çekiyodu ve olması gerekenden düşük 4.5-4.6ghz ile çalışıyodu. motherboard yaptığın ayarı auto da bırak curve optimizer i de -20 yap dene daha serin çalışacaktır ve performans...
Geri