Harfler renk kodları. B-black g-grey w-white. Ben geçen ki indirimden siyah aldım 2 haftadır kullanıyorum 2. Kademe de bile ses neredeyse yok. Fiyatına göre bayaaa başarılı alınır
kullanmadım ancak daha önce bi kaç shorts videosunda denk gelmiştim. Benim için sorun oluşturan konu harf ve rakamların ışık geçirmemesi. Karanlık ya da loş ortamda sorun oluşturabileceğini düşünüyorum. Dikkat etmediysen diye söylemek istedim hocam
Dürüst olmak gerekirse hacı bahsettiğin rahatlıkta bi ürünü bu fiyatlara bulman neredeyse imkansız. Steelseries in bantlı yapısı dediğini sağlıyo neredeyse sıfır baskı yapıyo kafana. Bütçeden dolayı herhangi bir model öneremiyorum ne yazık ki
markalar farklı ve 2x16 gb ram harici sistemim istediğin sistemle aynı hocam. 2k oyun için yeterli ama bazen dlls isteyen sınırda oyunlar var. 60k dan daha ucuza gelir ama bu sistem. hazır sistem indirimlerini takip etmeni öneririm en az 8-10k ucuza denk gelir
Yaz girmeden bir tane alayım diye bakıyordum bu da baktıklarımdan biriydi ve evet 3k altını hiç görmedim 3-4 haftadır. Eline sağlık hocam çektim bir tane bende
hocam bu fiyata alınmaz ama 300-400 lira üzerine koyarak 2 tane f710 yapabilirsin. Ürünü aldıktan 1 ay sonra logitech global desteğe faturanla beraber usb alıcısını kaybettim diye mail atıyosun adresini alıp yeni bitane temin ediyolar. İkinci el uygulamalarında alıcısı kayıp tertemiz f710 lar...
motherboard seçersen anakart limitlerini kullanırsın çoğu zaman işlemciyi fazlaca zorlar. 7500f bile bu ayarlarda 130w çekiyodu ve olması gerekenden düşük 4.5-4.6ghz ile çalışıyodu. motherboard yaptığın ayarı auto da bırak curve optimizer i de -20 yap dene daha serin çalışacaktır ve performans...