JeqpaL isimli üyenin son içerikleri

1. J

Çözüldü✓ 9800x3d işlemci maximum kaç mhz dram destekliyor?

Tamamdır teşekkür ederim. Yatırım olarak bakalım o zaman 8000 destekleyen cpu çıktığında da kullanırım bunları ddr6 falan çıkmazsa o zamana kadar .d
  2. J

Çözüldü✓ 9800x3d işlemci maximum kaç mhz dram destekliyor?

2x 8000mhz cl38 ram'im var ve expo da çalıştırınca OCCT testinde hata veriyor oyunlarda mavi ekran veriyor. Auto ya çektiğimde herhangi bir sorun yok ama tahmin edeceğiniz üzere 4000 mhz civarında çalıştırıyor ramleri. İnternette 9800x3d nin 2 slot ddr5 ram için maximum 5600mhz de...
  3. J

Asus ROG Strix G15 RAM Yükseltme Yardımı

evet ram markan samsung, parti numarası da altta yazıyor ona bakarak alırsan yeni rami sorun yaşamazsın. https://www.hepsiburada.com/samsung-16gb-ddr4-3200mhz-cl22-notebook-ram-m471a2g43ab2-cwe-pm-HBC00007D059S bu tam uyumlu olacaktır
  4. J

Çözüldü✓ İşlemcim sizce normal mi?

aynı derece değil bende de 9800x3d var cpu 50 derece gösterirken gpu 45 derece gösteriyor
  5. J

Çözüldü✓ İşlemcim sizce normal mi?

normal reis işlemci kendini yakmamak için watt'ını düşürüyordur ya da önceliğini cpu ya veriyordur, kaç derecede çalışıyor merak ettim .d 1741876319 bios da expo aç anakartın uyumluysa o sana en uygun frekansı sağlayacaktır
  6. J

Çözüldü✓ RTX 3080 Ti anormal GPU-Z değerleri

OCCT testi yapın cpu+gpu şeklinde, birde afterburner gibi uygulamalar üzerinden bakın kullanım değerlerine, virüs taraması yapın mining virüsü olma ihtimaline karşı
  7. J

Öneri Yeni topladığım sistem için beyaz psu kablosu önerisi

iyi forumlar, yeni sistemim için beyaz cpu kablosu, beyaz 600watt gpu kablosu ve beyaz anakart kablosu arıyorum mümkünse sleeved. 600w ı güvenerek takabileceğim bir marka olması gerekli, psu'm nzxt, kablolarına baktım ayrı satılmıyor maalesef. (bu arada gpu holder'ım da yetişmiyor ona da bir...
Geri