Yaklaşık 1 yıldır kullaniyorum wifi 6 modem ile 1.5 2 ye yakin oda var desem yeridir mesafe olarak full çekiyor kopma olmuyor lol tr falan 2 3 ms oynuyorum dalgalanma falan sorunum yok. Geçenlerde interneti test etmek amacıyla yayın da açtım problem yaşatmadı. Ben wifi li anakartin rezalet wifi...
Dediğiniz gibi sadece -20 denedim dedim bakalım ne yapabiliyor -30 a geldim 10 dakika test ettim sorun yok buda skoru daha fazlasıyla uğraşmam sanırım. + mhz de vermedim sonuçlar da iyi sanırım?
Sabah sersemliği tam anlamamışım. Haklılık payınız var ve yüksek ama ben yine de beklerdim sanirim. en azından biraz düşeceğine inanıyorum. Bir süre sonra düşmezse de 16 GB ramimle devam ederim yada zaten borç azalacağı için bir tane taksitle ram alırdım.
Problem 32 gbnin şart olup olmaması degil. Problem 32 ram fiyatının ekran karti fiyantindayken acelesi olmayan birisi icin masrafı arttırması bir süre 16 idare edebilir ram fiyatları düşene kadar cs2 oynayabilir. Ram fiyatları düşer yada 2. Elde istediği rami alana kadar idare eder 16 gb rame 8k...
Saçma öneri olmuş kendisi işlemciyi acele aldığı icin girdiği mağaza stoğunda olan yüksek seviye bir islemci sadece ciddiyim sormuştum. 7500f 4060ti ile uzun süre rust oynadım anladım ki 9800x3d ye geçince oyuna yeni başlamışım. X3d bir islemci öneiririm fakat ram fiyatları cok fazla beklemen...
Taba basınca falanda düşüyor hocam belkide 1024 oynamanizdandir biraz oyunda bozuk eski go gibi değil res 1080 e gore yapılmış oyun. Ben 9800x3d ile 1280x960 da Hic 400 altını görmedim daha ama taba basınca falan salaklaniyor oyun.
Valorant dümdüz islemci oyunu zamanında 1050ti r5 5600 ile 300 fps oynayan arkadaşlarım vardı. Yani x3d bir islemci sorunlarınızı çözer ama valorant için fazla ben am5 e geçerdim ortalama bir ekran kartıyla (5060ti16gb)5070 fazla bile valorant icin. Güncel olarak 9800x3d ve 4060ti 8gb...