Kuru olmasının en büyük sorunu pullanıyor ve yüzü geriyor buda çok kötü bir his bırakıyor. İlacın 3 ay ömrü var dolapta bekletiyorsun ince tabaka halinde sürüyorsun benim cildime iyi geldi sivilcenin şiddetine göre değişiklik gösterebilir.
benim yüzümde o kadar sivilce yoktu zaten doktorda dedi şiddetli değil sivilceler ben rahatsız olduğum için kullandım baya etki etti. Haplı ilaçlar karaciğere baya zarar veriyormuş çok ciddi durumlarda tavsiye ediyorlar
Sizin yüzünüz yağlı herhalde yoksa kuru ciltlere baya kuruma yapan bir krem hametanda yağ bazlı olduğu için sivilce yapma olasılığı çok yüksek.
1725219881
+ Acnemix dışında ilaç vermedi
Dostlar öncelikle herkese iyi günler dilerim umarım gününüz iyi geçiyordur daha önce sivilce ilacı kullanmış olanlara bir şey soracağım 10 gün önce cildiyeye gittim sivilcelerim için acnemix verdi 3 ay boyunca yatmadan önce sürüp sabah yıkayacaksın dedi. Şuan 10. gündeyim ve baya etki etti gözle...
David Walker E135 kullanan var mı içeriği çok ilgimi çekti kullanan vardır belki
1723755248
https://www.e-davidwalker.com/david-walker-vipss-e135-100ml-erkek-parfum?srsltid=AfmBOooWW-JWFgVfZUpu15uFpL8ubVQGulK73IQSmcEokgd6Q1hoXXUq