jessepikman isimli üyenin son içerikleri

1. J

Çözüldü✓ RTX 5090 Sistem ve Ekran Kartı Fiyatları Neden Aynı?

anladım hocam, baktım öyleymiş hepsinde. sağolun.
  2. J

Çözüldü✓ RTX 5090 Sistem ve Ekran Kartı Fiyatları Neden Aynı?

akakçede en ucuz rtx 5090 s bakınca rtx 5090 lı sistem fiyatları ile rtx 5090 ekran kartının fiyatı aynı gözüküyor. bunun sebebini bilen varmı?
  3. J

Yd Kapalı Kutu iPhone 17 Pro Max Yardım

1782317467 bencede öyle bir şey olabilir. başa sorun almaya değmez.
  4. J

Yd Kapalı Kutu iPhone 17 Pro Max Yardım

normalde ilk hat takınca başlıyor. tuhaf. hocam 2-3 aya 18 serisi çıkacak 100-200 dolar daha koyun onu alın
  5. J

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

adresiniz neredeydi d: bende hepdinde adres hatası verdi.
  6. J

İstanbul Depreminden Korkuyorum. Neler Önerirsiniz?

alınabilecek çok fazla bilinen önlem tedbir plan var, ama önemli olan uygulamak. basit olmasına rağmen yapılmayan şeyler var (kimin evinde deprem çantası var, kim evinde güvenli bölge belirledi.) AFAD gönüllü eğitimlerine katılabilirsin. gerçekten faydalı eğitimleri oluyor. (çığ altında kalınca...
  7. J

9 Veya 12 Taksitli Hazır Sistem Alabileceğim Yerler Var mı

hazırlarda hepsiburadaya bakın 9 taksit vardı parça parça olarakta n11, tendyol, amazonda 9 taksit var.
  8. J

İstanbul Depreminden Korkuyorum. Neler Önerirsiniz?

taşın diyenler olmuşta „ resmî verilere göre Türkiye yüzölçümünün yaklaşık %66'sı 1. ve 2. derece deprem riski taşıyan bölgelerde yer alır. İlk üç derece riskli alanlar birleştirildiğinde ise bu oran ülke topraklarının %84'üne kadar ulaşmaktadır. Ayrıca ülke nüfusunun büyük bir çoğunluğu ve...
  9. J

❌İndirim Bitti! 47700 TL Asus Rog Strix G16 RTX 5060 8940hx

bu akakçede her ürünü böylemi takip ediyor 1781893788 anladım ben gpu sanmıştım laptop ise süpermiş
  10. J

20k 4060mı, 5060 zaten 15-16k
  11. J

hocam birkaç seferdir soruyorsun,denk geliyorum. bende altdaki yorumlara bakıyorum ama oradada bir şey bulamıyorum. gizli bilgi gibi d:
  12. J

Yardım Turknet Zamlarına Karşı Toplu Tepki: Şikayetvar’Da Sesimizi Duyuralım

vallah bende peşin ödedim tüm yılı yoksa direk iptal ederdim şuan bu fiyatlar ne ya
  13. J

RTX 5060 8gb Alınır mı?

arada 15400 e düşüyor gıgabyte modeli.
  14. J

RTX 5060 8gb Alınır mı?

ne oynayacağına bağlı değişir. 2k veya gow ragnorok tarzı hikeyeli oyunlarda 8 gb üzebilir ama cs valo tarzı oyunlar ve hafif hikayeli oyunlarda 8 gb ile 16 gb arasında bir fark yok. ben 5060 8gb kullandım ben cs oynadım iyiydi. şuan için kullanım amacına göre değişmekle birlikte bence en fp...
  15. J

Sınıfta Kalma (Acil Öneri)

istiyorsan, çalışırsan yaparsın. bu bir motive vs. değil çok basit. bir hedefin varsa eğer gerekirse mezuna bıraksanda yapabilirsin. tıp yapanların vs. çok zeki olduğunu düşünme sadece çalışkanlardı, yapmak istiyorlardı, azimlilerdi o kadar. herkesin birşeyler yapmak için bir motivasyon kaynağı...
Geri