RTX 5070, bu basit sınıflandırmada tam olarak "Üst-Orta Seviye" (Upper Mid-Range) segmentine denk gelir.
RTX 50 serisini girişten ultra seviyeye bu mantıkla sıralarsak tablo şu şekildedir:
RTX 50 Serisi Segment Sınıflandırması
Giriş Seviyesi (Entry-Level): RTX 5050
1080p çözünürlükte...
ekran kartı 4k eder
ramler 2.5-3.5 k eder
amd piyasasını bilmiyorum
ama tahminimce
amd anakart 2.5 k eder
işlemcide 2.5 3.5 edebilir
yine piyasaya bakıp acelene göre bir fiyat koyup satabilirsin.
az ram kullanan oyunlar var onlarda test et bazı oyunlar için 5 gb ram bile yeterli oluyor zaten geri kalanını kullanmıyor. bir bak halen devam ediyormu ram kaynaklı mı neyden olduğunu nvidia overlay ile izleyerek sıçaklık kullanım değerleri vb. emin ol ondan sonra yükseltme gereklimi sıcaklık...
iyiymiş, ama sınırlıymış (desteklenen belirli Android cihazlar (Google Pixel 9/10 serisi ve güncel Samsung Galaxy S serisi gibi).
airtaglerin uzun süre android cihazlarla yan yana gitmesi sonucu onlarada uyarı vermesi gibi.
apple güvenlik sistemi androit den iyidir. birde sosyal ortamlarda apple ekosisteminin faydası var airdrop vs.
apple bir markadır . ve türkiyede tüm telefonlar yurtdışına göre 2X ile çarpılmıştır.
dünyanın en pahalı telefonlarını bizim ülkemiz deki satıcılar satar.
aslında telefon aynı telefon...
hayırlı olsun. çift biosunu var vs. güzel bir model
ekran kartının dokusu vs. nasıldı. kaliteli geldimi size?
geçenler rtx 5060 windforce max aldım kutusundan tut ürüne kadar kalitesiz hissetdirdi iade ettim.
sen alıyorsun, ben alıyorum olan şey bu daha fazlası değil. sadece counter strike 2 de kill almak gibi, bazen şans, bazen beceri, bazende diğer faktörler. birde hileciler var xd
aradaki 5000 tl lik fark ile gözüken masrafa nazaran, parçadan parcaya değişmekle beraber %30-%70 arasında bir performans artışıda olucak gibi, cevap için çok teşekkür ederim. aklımda daha iyi çözümledim cevabınız ile.
ekran kartımı sattım, yeni alıcağım
rtx 5070, rtx 5060, 5060 ti almayı düşünüyorum indirim bekliyorum
tek modül 32 gb veya 16*2 şeklinde düşünüyorum
normalde bilgisayarım stabil iyi ama pc oyunları sürekli geliştiği için yeni oyunlarda yetersiz olmaya başlıyor ondan dolaylı geçenlerde 1660s...