Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bilgisayarı açtığımda ve oyun oynarken yük altında kasadan sanki fan bir şeye sürtüyormuş gibi bir ses geliyor. Geçenlerde ekran kartı driverimi güncelledim ve 1 hafta hiç ses çıkarmadı çok garip :D gözlemledğim kadarıyla sorun PSU'dan kaynaklı PC'yi mart ayında hazır...
Arkadaşlar selamlar yeni bir sistem topladım RTX 3060 kartımda kullanabileceğim G-SYNC desteği sağlayan Max 3500TL olan bir monitör arıyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
2 tane alternatif buldum düşünceleriniz nedir?
(Bu monitör G-Sync açıkken 144hz de çalışıyormuş diye duydum.)...
kredi kartına taksit yapabilmek icin hazır sistem aldım maalesef ve şuan iptal edebilme şansım var sanırım bu fiyata bir link bırakabilir misiniz 3060ti
evet o sisteme baktım technopat toplamış. b450 bana ölü bir yatırım olarak geldi ve 5600 çok ısınıyor mutlaka bir sogutucu almak lazım soğutucu + ssd upgrade gerekiyor o sisteme ve cok kotu bir psu kullanıldığı için tercih etmedim. şimdi aldığım sisteme ileriye dönük bakiyorum 13th intel...
Arkadaşlar merhaba kısıtlı bir bütçem vardı 15.649tlye böyle bir sistem satın aldım sizin görüşlerinizi merak ediyorum sizce mantıklı mı bir hata yaptıysam belirtirseniz sevinirim.
İŞLEMCİ:
Intel Core i5-12400F
ANAKART:
ASUS PRIME H610M-K D4 Intel H610 LGA1700 DDR4 3200 DP HDMI M2 USB3.2 mATX...