Jesusww isimli üyenin son içerikleri

1. J

Casper Excalibur 23.8" 200HZ / 1MS / Fast IPS Panel Testi🔥

ASUS vg27aqz gelsin. Kullanıyorum şuan ve ghosting testinde ghosting oluyor. ELMB sync açıkken azalıyor.
  2. J

Bu sistem darboğaz yapar mı ?

Al geç güzel sistem.
  3. J

MSI GeForce RTX 2080 Tİ Sea Haw

Bütçe nedir?
  4. J

Lian li lancool 205 mesh kasa tecrübem (Kullanıcı deneyimi)

Hocam bu yan panelde sanırım ama orayı nasıl çıkarıcam? Çıkardıktan sonra fotoğraf atsam halledebilir miyiz? Bir de rica etsem sorun olmazsa insta falan varsa verebilir misin ?
  5. J

Lian li lancool 205 mesh kasa tecrübem (Kullanıcı deneyimi)

Hocam aynı kasadan var bende ve fanları çok sesli çalışıyor ve anakarttan kontrol edilmiyor. Sana zahmet sırasıyla ne yapmam gerektiğini yazabilir misin? Anakartım Asus tuf gaming b660m e d4. Şuan fanlarımın kablosu PSU'ya mı bağlı anakarttan kontrol edemiyorum.
  6. J

46.000 TL ye daha iyi toplanır mı ?

Aldın mı?
  7. J

Rx 6700 xt mi Rtx 4060 ti mı

4060ti çek geç.
  8. J

46.000 TL ye daha iyi toplanır mı ?

51k'ya 4080'li hava soğutuculu am5 sistem topladım atayım mı?
  9. J

Son zamanda su içiyorum ama susama hissini götürmüyor

Çok su içince daha çok içersin ağzın kurur. Psikolojik olabilir. Doktora gidebilirsin.
  10. J

Görüntü 60 fps gibi değil.

2k 144 hz 27 inç monitörüm var. Oyunda 70 fpsnin altına inince görüntü kasıyormuş gibi oluyor. 85 ve üstünde sorun yok ama. Sadece oyunlarda değil. Ekran yenileme hızını 60a çekince de görüntü kasıyor. Fareyi kıpırdatırken, internette gezerken falan görüntü 30 fpsymiş gibi oluyor. Nvidia Gsync...
  11. J

144 Hz 60 FPS 60 Hz 60 FPS'den daha mı çok performans verir?

60hz laptopumda 55, 60 fps alınca görüntü yağ gibi akıyor ama 144 hz monitörümde 70, 60 fps alınca yağ gibi akmıyor 40 fps gibi gözüküyor 1684706794 Dostum bence bu alışmakla ilgili değil. Yenileme hızını 60 yapınca görüntü masaüstünde de kasıyormuş gibi oluyor fareyi kıpırdatırken , internette...
  12. J

Monitörüm 144hz oyunda fps 60a düşünce görüntü 30 fps gibi kasıyor neden 1684706631 Neden dostum bu durum çok canımı sıkmaya başladı. 80 fps'e kadar sorun yok ama onun aşağısı kasıyomus gibi oluyo
  13. J

Ben bu problemi yaşıyorum nasıl çözebilirim ve neden böyle oluyor?
  14. J

Bu boştaki kablo gerekli mi?

İnce hesaptan pc toplattım. Sadece ekran kartını ben taktım. 2 adet başlık vardı. Bi tanesini taktım diğeri böyle kaldı. O diğerinin işlevi ne? Yanlış bir şey mi yaptım?
  15. J

Asus geri ödeme iptali?

Geri ödeme yapılabilen Asus klavye aldım. Geri ödeme başvurusu yaptım. 2 gün sonra üründe problem olduğunu gördüm iade talebi verdim. Promosyonu nasıl iptal edebilirim? Cezası varmış sanırım.
Geri