Jetin bıçağı isimli üyenin son içerikleri

1. Jetin bıçağı

Çözüldü✓ ajazz ak820 pro mu razer blackwidow v3 tkl mi daha mantıklı

ne kadara satiyorsunuz? 1721245707 krall ben tahmini 6-7 ay içerisinde alicam sizde ne kadar var tukenebilir belki ve ayrıca sanirim buldum sizi sari sitede 2.2k ya satiyorsunuz istanbulda ben alirsam ingilizce w klavyenin ö i ü ç yerini tutan keycapleri cikarip Türkçe q karakterler takabilirmiyim
  2. Jetin bıçağı

teşekkürler Türkçe q olan bir versiyonunun linkini atabilirmisiniz? yoksada birsey sormak istiyorum klavyeyi pc de Türkçe q kullanabiliyoruz ben ingilizce versiyonundaki Türkçe karakterlerin yerine uyumlu bir keycap takabilirmiyim ü ö i ç yazan?
  3. Jetin bıçağı

tamam . peki ajazzin herhangi bir yazilim sorunu veya donanımsal bir sorunu oluyormu? eğer hicbir sorunu yoksa ve benim standartlarına uygunsa ajazz alacağım ben araştıracağım ozelliklerini saolun.
  4. Jetin bıçağı

nasil bir klavye acaba kullandinizmi? ben blackwidow v3 tkl yi internet kafede kullanmıştım gayet kaliteli ve guzeldi
  5. Jetin bıçağı

yeni bir bilgisayar toplayacağım klavyebolarak ajazz ak820 promu yoksa razer blackwidow v3 tkl mi alsam diye arada kaldim yardımcı olun lütfen
  6. Jetin bıçağı

1000TL Civarı mouse önerisi

bak derim https://www.amazon.com.tr/dp/B0D53RK4YM/ref=sspa_mw_detail_1?ie=UTF8&psc=1&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9kZXRhaWwp13NParams
  7. Jetin bıçağı

Öneri 50.000 Bandında Laptop Önerisi İstiyorum Yardımcı Olur Musunuz

laptop almani tavsiye etmem kanka ama istege bağlı laptop alma derim ben ama sen nasil istersen hocam bunu oneririm https://www.n11.com/urun/acer-predator-helios-nhqlvey001-i9-13900hx-32-gb-1-tb-ssd-rtx4070-16-free-dos-dizustu-bilgisayar-49466036
Geri