Jetstream Sam isimli üyenin son içerikleri

1. Jetstream Sam

COLORFUL MARKA ANAKART NASIL SİZCE

msi b650 fala nnasıl
  2. Jetstream Sam

işte dediğim anakart siyah olunca biraz değişik duruyor bilemedim yani
  3. Jetstream Sam

hmm ama arızalı gelmişti bana o yüzden tedirginim hala 1743273152 hocam beyaz arıyorum ya soğumta blokları beyaz anakart siyah olunca yakışmıyor 1743273175 evet bozuk çıktı ramları göndermeyi düşünüyodum alakası yokmuş 1743273193 link atabilir misiniz hocam 1743273229 hmm teşekkür ederim...
  4. Jetstream Sam

merhaba iyi forumlar 1 ay önce AM5 beyaz sistem dizdim colorful battle-ax b650m-plus v14 aldım fakat bozuk çıktı servise gönderdim yine bozuk geldi şüpheleniyorum hala ama bu fiyata böyle tasarımda bulmak zor ne düşünüyorsunuz bilgisi olan varmı.
  5. Jetstream Sam

İŞLEMCİNİN ARKA TARAFI KIRIK BİŞEY OLURMU

hocam hepsi geldi denedim çalışıyor fakat görüntü gelmiyor ve dram ışığı yanıyor hala
  6. Jetstream Sam

hmm tamamdır teşekkür ederim anakartta var ozaman sorun garantiden gelsin deneyelim bakalım
  7. Jetstream Sam

işlemciyi geri yolladılar hiçbişry yapmamışlar aynı duruyor anakartı bekliyorum bakalım çalışıcakmı
  8. Jetstream Sam

denedim tabikide dediğim gibi kapanıp açılıyordu bazen hiç açılmıyordu anakartıda işlemciyide gönderdim
  9. Jetstream Sam

hmm ama 18 gün sonra farkettim servise gönderdim şimdi adamlar iade kabul etmiyor
  10. Jetstream Sam

arkadaşlar yeni sidtem topladım tray 7500f işlemci aldım yeni farkettim arka tarsfı kırıkmış böyle görüntü falan gelmiyordu kısa devre yaptırıyordu sanırım kapanıp açılıyordu pc bundan dolayımı sizce bir sorun falan olurmu
  11. Jetstream Sam

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

bende böyle çıkıyor sepete mi ekleyim şimdi ve bu 8k değilmi? 8k yazıyor ama diğer ürünlerin daha çok açıklaması var
  12. Jetstream Sam

Temu Ajazz Aj159 Pro ne kadar sürede gelir?

ortalama 2 haftada geliyor 1739192555 istanbul avrupada yaşayanlara 1 haftada geliyor
  13. Jetstream Sam

30000₺ Topladığım Bu Sistem Alınır mı?

psu: https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hyper-80-pro-h3-650-650-w-fiyati,1131003649.html anakart: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-colorful-battle-ax-b650m-plus-v14-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,722357212.html kasa...
  14. Jetstream Sam

30000₺ Topladığım Bu Sistem Alınır mı?

işlemci şuanlık iyi sadece anakart kasa psu olursa bide soğutucuyu değiştiririz daha güzel makine çekeriz
Geri