https://www.itopya.com/gamebooster-gb-24f240ff-238-240hz-05ms-hdmi-dp-freesync-g-sync-hdr400-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u30373?srsltid=AfmBOorOAJ38gAp5TB3CXrWX_i0dhC3LSEIlJInt2E2phtbX3h7_ZA-H
arkadaşlar buna ne diyorsunuz? eğer bu moniötür internet kafelerdeki yapay hissettriren renksiz...
GameBooster GB-24F240FF 0,5 ms
AOC 24G42E 24″ 180 Hz 0,5ms
Arkadaşlar game booster monitör indirimde 4300TL olmuş. Bende ASUS VG2471a (165Hz VA) monitör var ve bu alacağım monitörü ana monitörüm yapmak istiyorum. Geçen hafta AOC 3600 TL'ye indirim ile satıldı ama bana şu anki 4000 TL fiyatıyla...
reis bende bi ses patlaması sorunu oluştu, bikaç kişide daha oluşmuş burda böyle dc de arkadaşla konuşurken oluyordu. bende type c yi bilgisayara taktım düzeldi birdaha yaşamadım. Bir an kronık olup olmadığını düşündüm ama dedğildir bence. birde mod değiştirdiğimizde konuşan ablayı...
aulaf75 var bende gayet iyi bir klavye bence. tabi eğer daha profesyonel takılmak ıstıyorsan mad60 fut60 mad68 gibi klavyelere bakmanı öneririm rapid trigger da var onlarda. ama eğer klavye olsun yeter günlük kullanım ve normal oyun deneyimi olsun diyorsan aula f75 fazlasıyla yeter bence. ama...
ben kutuyu açarken en son salaralık çıkacak diye bekledim bide dev gibi kutuda kargolamışlardı
1763067842
reis o bendede var bende farkettim ama bence büyütülecek bir şey değil
valla çin ekibine tam uydu bence :D kulaklığada bayıldım gerçekten aşırı rahat ve beni kablo derdinden kurtardı @freygasm reis bizi haberdar ettiğin için çok teşekkürler
tamamdır reis çok sağol yanıt için bende sipariş ettim beyazını. normalde amazondan 3k ya barracuda x almıştım ama çok kronik sorunu olduğunu görünce iptal edip bunu aldım umarım iyi yapmışımdır. daha iyi dediler