jeuq isimli üyenin son içerikleri

1. J

16 Yaşındaki Biri Numaralı Lens Takabiliyormu?

Peki 16 yaşında lens alınabiliyormu?
  2. J

Zaten sabah akşam lens çıkarıp takmak gibi sabah akşam yaptığım şeyler var onları yaptığım gibi lenside yapsam bi sorun kalmıyor zaten okulda ve dışarı çıktığımda takıcam lensi hijyen komusunda bi sorun olmaz evde takmıyacağım 1787917086 Benim için gözlük takmaktansa Lense dikkat edip lens...
  3. J

18 yaşın üstündekiler göz cizdirebiliyor lens kullanmanın zor olduğunu biliyorum ama kullanmakta zorlancağımı düşünmüyorum
  4. J

1 ay sonra 16 yaşına giricem 2-3 yıldır gözlük kullanıyorum ama gözlükten nefret ediyorum hem görünüş olarak hemde spor yüzünden lens alabiliyomuyum almam için ne yapmam gerek (doğuştan gözlerimde sorun yok)
  5. J

2000 TL'ye Gaming Kulaklık Önerisi

Tükenmeden siyah modelini aldım
  6. J

https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-h2015-pro-5-modlu-24ms-kablosuz-7.1-gaming-oyuncu-kulakligi-siyah Forumda bunu gördüm bu alınır mı??
  7. J

2000 tl bütcem var kumaş pedli kulaküstü kulaklık almak istiyorum şuan kullandığım kulaklık 2 3 yıllık bim kulaklığı oyüzden ne alsam daha iyi olacaktır ama kumaş pedli kulaklık almak istiyorum
  8. J

Hangi Tür Mousepad Almalıyım

mousepad almak istiyorum biraz araştırdım 3 türü varmış ben speed türünü almak istiyorum ama alışabilirmiyim bilmiyorum valorant cs oynamıyorum oynadığım rekabetci oyunlarda tracking ağırlılı bi sistem var sizce speedmi alayım balancedmi
  9. J

1500 TL'ye Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Hangisinin diyorsun gamenota yanıt vermişsinde gamenot kablosuz değil
  10. J

1500 TL'ye Oyuncu Kulaklığı Önerisi

1500 tl bütcem var fiyat performans bi kulaklık istiyorum
  11. J

Robloxta Sürekli Ani Droplar Yiyorum

Bayadır goodbyedpi kullanıyorum hiçbisorun yoktu son 1 haftadır böyle sadece roblox drop yiyo roblox açıkken ne açarsam açayım drop yiyorum
  12. J

Robloxta Sürekli Ani Droplar Yiyorum

roblox oynarken sürekli 1 2 saniyelik rahatsız edici droplar yiyorum sistemim robloxu kaldırabiliyo ama son 1 haftadır sürekli ani drop yiyorum robloxu sildim yükledim yine olmadı bi çözümü varmıdır?
  13. J

Gamepower eva 3 klavyemin usb kablosu koptu

Rgb kablo almak istemiyorum bilgisayarcılarda varımdır bu kablolardan
  14. J

Normal usb kablosu girmiyor küçük oluyor bilgisayarcılarda varmıdır bu kablodan? 1776672910 Abimden aldım başına ne geldi bilmiyorum abimde bilmiyomuş
  15. J

Geri