jeuq isimli üyenin son içerikleri

1. J

Lise uzaklaştırma formu imzalanmazsa neolur?

O olaylardan geçtim zaten aklımda bu kaldı
  2. J

Lise uzaklaştırma formu imzalanmazsa neolur?

5 gün uzaklaştırma cezası aldım ama babam imzalamadı normalde yarın okula gidememem lazım ama babam imzalamadı.
  3. J

Valorant bilgileri doğru yazılmasına rağmen hesaba girilemiyor

Mail bende yok işte
  4. J

Valorant bilgileri doğru yazılmasına rağmen hesaba girilemiyor

Merhaba Valorant'ta kullanıcı adımı ve şifremi doğru yazmama rağmen hesaba giremiyorum. Hesabı çok önceden açtığım için e postasini hiç hatırlamıyorum. Ne yapmalıyım? Acil yardım edin, hesaba para yatırdım o kadar.
  5. J

RX 6800 ekran kartlarından hangisinin FurMark değerleri daha iyi?

PowerColor Redragon RX 6800 ve MSI Trio X RX 6800 modelinin arasında kaldım. İkisinin de kullanım süreleri çok yakın FurMark videoları burada.
  6. J

3500 4000 arası psulu kasa önerisi

Vento psu çok kötü değilse iyi olabilir
  7. J

3500 4000 arası psulu kasa önerisi

Yeni pc alıcam idarelik bir kasa alıcam butcem kısıtlı Rx 6800 Ryzen 5 8400f Asus Prime A620M-K Kingston Beast 16GB Kioxia m2 ssd 1tb
  8. J

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bende bunu almak istiyorun kac paraya düşer
  9. J

4000 4500 arası ddr5 giriş seviyesi anakart önerisi

İşlemci ryzen 5 8400f ram 16gb tek bide m2 ssd anakart önerilerinizi bekliyorum (bu fiyat ddr5 anakartlar için yeterlimi??)
  10. J

RX 6700 XT'lik sistem toplama önerisi

Nerden alabilirim link at
  11. J

İşlemci ve ekran kartı 2.el işlemci 3 aylık fatura garanti var ekran kartına 2 aylık faturası var garantiyi bilmiyorum 1755787718 Parça parça topluyorum diğer ekipmanlarida katınca 25k oluyo normalde sistem 22 bin tl
  12. J

İkinci el 2 ay kullanılmış
  13. J

25 bin liraya bilgisayar toplayacağım sizce bu bilgisayarı bu paraya almak mantıklı mı? XFX QICK RX 6700 XT 12 GB 192 bıt. Ryzen 5 5600 (stok fan) Kingston Beast 16 GB (2x8) DDR4 RAM. MSI B550 Pro-VDH AM4 DDR4 4400 (OC) Kioxia Exceria G2 500GB NVMe SSD. Kasa belli değil ona bütçe ayırdım...
  14. J

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Gaming gecesi başlamadan önce ne geleceğini belli ediyorlarmı gorebiliyormuyuz?
  15. J

Bilgisayar toplama konusunda acil yardım.

Sahibindende alcam ama sıfır iade edemem oyuzden
Geri