Zaten sabah akşam lens çıkarıp takmak gibi sabah akşam yaptığım şeyler var onları yaptığım gibi lenside yapsam bi sorun kalmıyor zaten okulda ve dışarı çıktığımda takıcam lensi hijyen komusunda bi sorun olmaz evde takmıyacağım
1787917086
Benim için gözlük takmaktansa Lense dikkat edip lens...
1 ay sonra 16 yaşına giricem 2-3 yıldır gözlük kullanıyorum ama gözlükten nefret ediyorum hem görünüş olarak hemde spor yüzünden lens alabiliyomuyum almam için ne yapmam gerek (doğuştan gözlerimde sorun yok)
2000 tl bütcem var kumaş pedli kulaküstü kulaklık almak istiyorum şuan kullandığım kulaklık 2 3 yıllık bim kulaklığı oyüzden ne alsam daha iyi olacaktır ama kumaş pedli kulaklık almak istiyorum
mousepad almak istiyorum biraz araştırdım 3 türü varmış ben speed türünü almak istiyorum ama alışabilirmiyim bilmiyorum valorant cs oynamıyorum oynadığım rekabetci oyunlarda tracking ağırlılı bi sistem var sizce speedmi alayım balancedmi
roblox oynarken sürekli 1 2 saniyelik rahatsız edici droplar yiyorum sistemim robloxu kaldırabiliyo ama son 1 haftadır sürekli ani drop yiyorum robloxu sildim yükledim yine olmadı bi çözümü varmıdır?