jeuq isimli üyenin son içerikleri

1. J

Valorant bilgileri doğru yazılmasına rağmen hesaba girilemiyor

Mail bende yok işte
  2. J

Valorant bilgileri doğru yazılmasına rağmen hesaba girilemiyor

Merhaba Valorant'ta kullanıcı adımı ve şifremi doğru yazmama rağmen hesaba giremiyorum. Hesabı çok önceden açtığım için e postasini hiç hatırlamıyorum. Ne yapmalıyım? Acil yardım edin, hesaba para yatırdım o kadar.
  3. J

RX 6800 ekran kartlarından hangisinin FurMark değerleri daha iyi?

PowerColor Redragon RX 6800 ve MSI Trio X RX 6800 modelinin arasında kaldım. İkisinin de kullanım süreleri çok yakın FurMark videoları burada.
  4. J

3500 4000 arası psulu kasa önerisi

Vento psu çok kötü değilse iyi olabilir
  5. J

3500 4000 arası psulu kasa önerisi

Yeni pc alıcam idarelik bir kasa alıcam butcem kısıtlı Rx 6800 Ryzen 5 8400f Asus Prime A620M-K Kingston Beast 16GB Kioxia m2 ssd 1tb
  6. J

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bende bunu almak istiyorun kac paraya düşer
  7. J

4000 4500 arası ddr5 giriş seviyesi anakart önerisi

İşlemci ryzen 5 8400f ram 16gb tek bide m2 ssd anakart önerilerinizi bekliyorum (bu fiyat ddr5 anakartlar için yeterlimi??)
  8. J

RX 6700 XT'lik sistem toplama önerisi

Nerden alabilirim link at
  9. J

İşlemci ve ekran kartı 2.el işlemci 3 aylık fatura garanti var ekran kartına 2 aylık faturası var garantiyi bilmiyorum 1755787718 Parça parça topluyorum diğer ekipmanlarida katınca 25k oluyo normalde sistem 22 bin tl
  10. J

İkinci el 2 ay kullanılmış
  11. J

25 bin liraya bilgisayar toplayacağım sizce bu bilgisayarı bu paraya almak mantıklı mı? XFX QICK RX 6700 XT 12 GB 192 bıt. Ryzen 5 5600 (stok fan) Kingston Beast 16 GB (2x8) DDR4 RAM. MSI B550 Pro-VDH AM4 DDR4 4400 (OC) Kioxia Exceria G2 500GB NVMe SSD. Kasa belli değil ona bütçe ayırdım...
  12. J

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Gaming gecesi başlamadan önce ne geleceğini belli ediyorlarmı gorebiliyormuyuz?
  13. J

Bilgisayar toplama konusunda acil yardım.

Sahibindende alcam ama sıfır iade edemem oyuzden
  14. J

Bilgisayar toplama konusunda acil yardım.

Merhaba yeni bilgisayar alıcamda şuan sadece ekran kartı param var ekran kartı başkasının almadan önce ben almak istediğin için şuan almak istiyorum ama ilerde sistemler indirime girerse veya gaming gecesi gibi indirimlerden sistemler veya başka ekran kartına uygun işlemci anakart falan indirime...
  15. J

25 bin tl sistem önerisi

Hazır sistem alacağına toplayarak al yada indirimler oluyo oralardan bulursun bende alıcam bu fiyata pc
Geri