jevilxyz isimli üyenin son içerikleri

1. J

45k civarı laptop öneri ACİL

evet yapabilirsiniz, bana 32 gb yeter şahsen ben 32 gb ve 500 gb sürümünü aldım 3 haftadır kullanıyorum çok memnunum
  2. J

Kaliteli bluetooth kulakiçi kulaklık önerisi

Bilgisayarda oyun oynamak ve aynı esnada konuşmak için kulakiçi bir kulaklık bakıyorum, ses kalitesinin çok süper mükemmel olmasına gerek yok ortalama bir şey olabilir, mikrofon da aynı şekilde sesimi düzgün ilettiği sürece sıkıntı yok. Kulaküstü kulaklık kullanıyordum ama sıcaklardan fazla...
  3. J

G870 sıcaklık normal mi

5060lı excalibur g870 aldım, dün geldi kurdum şimdi cyberpunk oynuyorum, ekran kartım ve işlemcim 80-85 sıcaklıklarında. Altında laptop fanı var, herhangi bi overclock işlemi yapmadım. Bu sıcaklık normal midir? Yeni bir bilgisayara göre gözüme fazla gözüktü.
  4. J

sağolun hocam çok teşekkür ederim bunu aldım.
  5. J

nerde?
  6. J

oyun için alacağım
  7. J

hp laptoplarda halling sorunu oluyormuş, hp victus almıştım onu iptal edeceğim sorunu olduğu için, onun yerine bakıyorum.
  8. J

bunu gördüm hocam ama işlemcisi çok düşük, daha iyi bir şey var mıdır? 45.000'e kadar çıkabilirim belki 46 47 gelir
  9. J

atın hocam bakayım
  10. J

victus 16 almıştım s0 serisinden, sensörü arızalı diye duydum dün almıştım daha elime ulaşmadı iptal edicem. 45.000 civarına ne almalıyım fiyat performans olarak iyi ve kronik sorunu olmayan bir şey önerir misiniz acil
  11. J

Victus 16-s0043nt Hall Sorunu

hp victus 15-fb2003nt nasıldır?
  12. J

bu laptopu dün 43.000'e aldım, sizce bu fiyata ne alabilirim? 1752593192 95 watt'dan 45 watt'a düşüyormuş, bu muhabbet olmasa sıkıntı yok ama performans düşüşü göz ardı edilecek bir şey değil.
  13. J

cidden kahroldum özelliklerini de çok beğenerek almıştım fiyatına göre çok iyiydi
  14. J

Dün bu laptopu aldım, özellikleri ve fiyatı çok cazip geldi alırken çok mutluydum. Bugün biraz araştırayım dedim dünyalar başıma yıkıldı, böyle kronik bir sorun varmış laptop daha elime ulaşmadı. Ne yapmalıyım bunun bir çözümü var mıdır? Güç ayarlarından "laptop kapağı kapandığında uyku moduna...
Geri