Merhaba s24 fe almak istiyorum oyun performansı kamera performansı günlük kullanım eksik bulduğunuz çok iyi bulduğunuz yanlarını kullanan kişilerden yazmasını istiyorum şimdiden vaktini ayıran herkese teşekkür ederim.
Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım öncelikle kullanan kişiler veya bu telefon konusunda bilgisine güvenen kişiler yorum yaparsa sevinirim. 2 telefon yazdım bunlardan bir tanesini alacağım aradığım kriterler oyun az oynarım ama iyi performans beklerim donma takılma istemiyorum kamera çok...
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır telefonumu yenilemedim şuan note 9 s kullanıyorum bu iki model arasında kaldım telefondan anlayan kişiler objektif şekilde yardımcı olursalar sevinirim telefonda genelde çok oynamam ara sıra pubg fotoğraf cok çektiğim söylenmez ama Güzel çeksin fotoğraf hangisi...
Merhaba arkadaşlar hpet diye bir şey öğrendim 35 fps artışı sağlıyormuş açılmalı mı bu konuda gerçekten bilgisi olan kişiler yorumlarsa sevinirim. Teşekkürler (rust oynuyorum genelde)
Selam bilgisayara manicraft modları indireceğim (mc orijinal) fakat bundan önce site tavsiyesi olur virüs programı tavsiyesi olur norton iyi midir alınır mı veya ne alayım güzel korusun parası önemli değil gerçekten bu konuda iyi olduğunu düşünen kişiler yorum yaparsa memnun olurum. Teşekkürler
Merhaba bir hafta önce Minecraft java ve bedrock satın aldım arkadaşlarla mc oynayacağız sürümü bedrockta düşürmem gerekiyor aynı sürümde olmamız için bir yolu var mıdır bunun?