arkadaşlar merhaba son zamanlarda cs2 oynarken maçın ortalarına ve sonlarına dogru aniden fps im 400 lerden 100 lere düşüyor oyun kasmaya başlıyor sonra kendılıgınden duzelıyor bunun sebebi ne olabilir islemcı sıcaklıgı maks 56 olmus bunun cozumu nedir
sistem
4060 8gb
ryzen 7500f
32gb ram ddr5...
bios güncellemesi yaptım pc yavaş açılmaya başladı 40 saniye sürüyor açılışta fanlar çok hızlı dönüyor birde valorantda van9003 hatası alıyordum secure boot filan açtım orda birşeyleri değiştirdim geç açılmaya başladı nasıl düzeltirim bunu
çok teşekür ederim detaylı anlatımın için
1740348890
Peki hocam bios guncelledikten sonra bios ayarlari sifirlaniyormu onada tekrar ayar yapmak gerekiyormu onuda bilmiyorum
arkadaşlar masaüstü bilgisayar cahiliyim yeni aldım kasa üstündeki güç düğmem yanıp sönüyordu yeniden başlatdım düzeldi bu bi arıza belirtimisidir birde kasanın arkasında sabit kırmızı ışık yanıyor birde turuncu ışık yanıp sönüyor bunların sebebi nedir
Teşekur ederim stokta olmadigi icin bunu sipariş gectim https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/