jeykip06 isimli üyenin son içerikleri

1. J

Cs2 fps duşuşu ve kasma

fps problemım yok zaten problem birden fps ın dusmesı ve kasma sonra kendılıgınden geri düzeliyor
  2. J

Cs2 fps duşuşu ve kasma

arkadaşlar merhaba son zamanlarda cs2 oynarken maçın ortalarına ve sonlarına dogru aniden fps im 400 lerden 100 lere düşüyor oyun kasmaya başlıyor sonra kendılıgınden duzelıyor bunun sebebi ne olabilir islemcı sıcaklıgı maks 56 olmus bunun cozumu nedir sistem 4060 8gb ryzen 7500f 32gb ram ddr5...
  3. J

Asus a620m k anakart bios güncelleme

Hocam 2 sinide aktif ettim duzeldi saol
  4. J

2 tane var ikisinide acayim mi
  5. J

Bios güncellemesi sonrası geç açılma sorunu

bios güncellemesi yaptım pc yavaş açılmaya başladı 40 saniye sürüyor açılışta fanlar çok hızlı dönüyor birde valorantda van9003 hatası alıyordum secure boot filan açtım orda birşeyleri değiştirdim geç açılmaya başladı nasıl düzeltirim bunu
  6. J

Kral benim bios guncellemesinden sonra 15 saniyede acilan bilgisayar 40 saniyede zor aciliyor nasil duzeltirim bunh
  7. J

Yok 10 saniyede filan aciliyo
  8. J

Tesekur ederim baska birseye ellemiyorum
  9. J

çok teşekür ederim detaylı anlatımın için 1740348890 Peki hocam bios guncelledikten sonra bios ayarlari sifirlaniyormu onada tekrar ayar yapmak gerekiyormu onuda bilmiyorum
  10. J

teşekürler
  11. J

öncelikle merhaba bios sürümüm AMİ 2613 12.04.2024 pc yeni aldım bios güncellemesi yapmalımıyım pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  12. J

Kasadaki güç düğmem yanıp sönüyor

teşekürler
  13. J

1739727819
  14. J

arkadaşlar masaüstü bilgisayar cahiliyim yeni aldım kasa üstündeki güç düğmem yanıp sönüyordu yeniden başlatdım düzeldi bu bi arıza belirtimisidir birde kasanın arkasında sabit kırmızı ışık yanıyor birde turuncu ışık yanıp sönüyor bunların sebebi nedir
  15. J

Ryzen 5 7500f fiyat performans sogutucu önerisi

Teşekur ederim stokta olmadigi icin bunu sipariş gectim https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Geri