JHugaran isimli üyenin son içerikleri

1. J

Fanlar çalışıyor pc açılmıyor

aldınız yere iade etme hakınız olmalı
  2. J

ne zaman almıstın bılgısayırı teknık servısene gondermenı tavsıye ederım yada ıyı bır bılgısıyarcıya
  3. J

dostum ekran kartın calısır ama ana karta tam takılı degıldır pc kablalorunu cıkartıp ekran kartını anakartan cıkar tak yaparmısın bende oldu ekran kartım yuvasına tam oturmamış
  4. J

Nfs heat optimizisyon sorunu

ekran kartının gücünümü dengelıye cekıyım yoksa pc ayarlarındakı guc ayarındanmı bahsedıyosunuz
  5. J

derce maxmım 82 oda maxmım saatler sonra tek sorun cok hızlı calısıyo buda rahatsız edıyo ve korkutuyo beni
  6. J

fanlar nasıl calısıyor sesı nasıl yanı hızlımı yavaşmı eyer yavaşsa ekran kartı takılı olmaya bılır
  7. J

Çözüldü✓ Sizce bu monitör alınır mı?

va panelerden kacınız hocam ıps alsanız daha ıyı
  8. J

telefondan bana bı kasanın ana kart bolumun fotorafını atarmısın
  9. J

nfs heat bilgisayarım acayıp ısınıyo fanları %100 calısıyor ısındıgı ıcın ama başka oyunlarda olmuyo ayarlarda en dusugede ceksem en yukarıda alsam hep boyle sistemim rtx 3080 ryzen 5 5600x 16gb ram 2 tb m2 ssd sıvı sogutmam var kasam akvaryum kasa kasamın sogutması suankı kasalara gore cok cok...
  10. J

Ekran kartım bazen cok ısını 3080 zotac

tam tersıne performansında sorun yok
  11. J

suan nasıl sızce galıba ekran kartının uygulamasında oynamıs bırı
  12. J

hocam kendım otuturabılırmıyım bunu yoksa bılgısıyarcıyamı goterıyım 1747600122 fan speedlerı kac olmalı
  13. J

1747599862 daha 10 dk sında boyle ama pc oyun uzerıne ayarlı
  14. J

soyle dıyım bilgisyarcım senelerdır aynı bakım yapılırken genelde hep onla bır olup macununu nereye suruldugunu ve testlerı yaparız furmark testi yapıyım
  15. J

dostum daha gecen ay macnunu bakımını yaptırdım ben 3 ayda bır bakım yaptırıyorum
Geri