Arkadaşlar Anakartım Asus B650 R modeli WiFi Bluetooth yok Bana USB Yada Pce WiFi Bluetooth önerir misiniz?, Sizce hangisini Tercih Etmeliyim. USB Hiç kullanmadığım için bilmiyorum Hangisi daha sağlıklı olur benim için Önerilerinizi Bekliyorum
Yok ben sana kızmadım kardeşim yanlış anlama, Fiyatlar sürekli artmasa bizde bu kadar kararsız kalmazdık. Kızdığım nokta o yani sen değil. Bende ucuza sistem toplamak isterim tabii ki ama olmuyor 2 aydır onu kovala bunu kovala yorulduk. Hiçbirşeyin indiğide yok. her şey stok sınırlı yetişemiyorum...
Hayır sordum tüm driverları yükleyip bios güncelliyorlar performans ve Fan ayarıda yapılıyormuş
1762727839
Ama en önemli soruyu sormadım :=l Kule tipi demonte gönderiliyorya yanında termal macun veriyorlarmı :)
Fiyatına asla takılmadım zaten bildiğim bir ekran kartı Galaxı bu işin içindeki insanlar az cok bilir hocam. Asla hiçbir şüphem yok. Hatta 7 8 k fazla verip asus alsam belki bir ihtimal endişelerim olurdu :)
Evet çok haklısın maalesef. Piyasada aylardır indirim kovalıyorum ama yok ya denk gelmiyor ya nasip olmuyor, Birazda korktum fiyatlat dahada artacak diye.ki öyle görünüyor daha fazla uzatmaya gerek yok diyip aldım. Olumlu yada olumsuz kesinlikle geri dönüş yapacağım.Benzer sistem alacak...
Çok teşekkür ederim kardeşim dengeli bir sistem olduğunu düşünüyorum bana yeter BÜTCE olarakta aşırı pahalı değil bence
1762726459
Teşekkür ederim hocam
Arkadaşlar Sonunda Düşündüm Taşındım, Aylarca araştırdım ama gerçekten bunaldım ve en sonunda fiyatların sürekli artmasından dolayı Bu Sistemi Gaming. GENTRDEN Sipariş ettim. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum..