Jiber isimli üyenin son içerikleri

1. Jiber

Biostar anakart güvenilir mi

Marka olarak diğerlerinin altında kalıyor bence, benim fikrim..
  2. Jiber

Pce, USB Wifi Bluetooth Önerisi

Arkadaşlar Anakartım Asus B650 R modeli WiFi Bluetooth yok Bana USB Yada Pce WiFi Bluetooth önerir misiniz?, Sizce hangisini Tercih Etmeliyim. USB Hiç kullanmadığım için bilmiyorum Hangisi daha sağlıklı olur benim için Önerilerinizi Bekliyorum
  3. Jiber

MUTLUMU SON. YOKSA......

Burak kardeşim bu sistem için bana WiFi ve Bluetooth için pcı önerirsin USB mi sence ne alayım
  4. Jiber

MUTLUMU SON. YOKSA......

Yok ben sana kızmadım kardeşim yanlış anlama, Fiyatlar sürekli artmasa bizde bu kadar kararsız kalmazdık. Kızdığım nokta o yani sen değil. Bende ucuza sistem toplamak isterim tabii ki ama olmuyor 2 aydır onu kovala bunu kovala yorulduk. Hiçbirşeyin indiğide yok. her şey stok sınırlı yetişemiyorum...
  5. Jiber

MUTLUMU SON. YOKSA......

Heh işte onu bilmiyordum thermalright ilk kez kullanacağım teşekkürler hocam.
  6. Jiber

MUTLUMU SON. YOKSA......

Hayır sordum tüm driverları yükleyip bios güncelliyorlar performans ve Fan ayarıda yapılıyormuş 1762727839 Ama en önemli soruyu sormadım :=l Kule tipi demonte gönderiliyorya yanında termal macun veriyorlarmı :)
  7. Jiber

MUTLUMU SON. YOKSA......

🤣🤣 Hocam burada bundan daha iyi baba pc toplayanlar var bizimki neymişki Allah aşkına ne videosu 🤣.. Ama gerekli testleri yapıp hepsini paylaşacağım
  8. Jiber

MUTLUMU SON. YOKSA......

Eyw hocam teşekkür ederim :)
  9. Jiber

MUTLUMU SON. YOKSA......

Fiyatına asla takılmadım zaten bildiğim bir ekran kartı Galaxı bu işin içindeki insanlar az cok bilir hocam. Asla hiçbir şüphem yok. Hatta 7 8 k fazla verip asus alsam belki bir ihtimal endişelerim olurdu :)
  10. Jiber

MUTLUMU SON. YOKSA......

Evet çok haklısın maalesef. Piyasada aylardır indirim kovalıyorum ama yok ya denk gelmiyor ya nasip olmuyor, Birazda korktum fiyatlat dahada artacak diye.ki öyle görünüyor daha fazla uzatmaya gerek yok diyip aldım. Olumlu yada olumsuz kesinlikle geri dönüş yapacağım.Benzer sistem alacak...
  11. Jiber

MUTLUMU SON. YOKSA......

Çok teşekkür ederim kardeşim dengeli bir sistem olduğunu düşünüyorum bana yeter BÜTCE olarakta aşırı pahalı değil bence 1762726459 Teşekkür ederim hocam
  12. Jiber

MUTLUMU SON. YOKSA......

Ona pahalı buna pahalı kardeşim pahalı diye beklediğim sistemler en az üzerine 5 6 k koyuyor ayda biz indirim bekliyoruz bindirim oluyor ne yapayım
  13. Jiber

MUTLUMU SON. YOKSA......

Kardeşim tak çalıştır kafasındayım inan vaktim yok bilmediğimden değil
  14. Jiber

MUTLUMU SON. YOKSA......

https://pttavm.com/asus-rog-strix-xg27acs-27-1-ms-2k-pivot-ips-180-hz-oyuncu-monitoru-p-1186504939 monitor olarakta bunu tercih ettim
  15. Jiber

MUTLUMU SON. YOKSA......

Arkadaşlar Sonunda Düşündüm Taşındım, Aylarca araştırdım ama gerçekten bunaldım ve en sonunda fiyatların sürekli artmasından dolayı Bu Sistemi Gaming. GENTRDEN Sipariş ettim. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum..
Geri