JiJi isimli üyenin son içerikleri

1. J

Max 6k Gaming Kulaklık Önerisi

yapay zekaya sorabilirsiniz hocam bazen kullanıcı deneyimlerini ve varsa kronik sorunlarını söylüyor
  2. J

asusun sitesinden yapılıyor. sitede detaylı şekilde açıklamışlardı.
  3. J

Yardım Seçemedim, 4 Telefondan Hangisi Daha Mantıklı?

Uzun kullanım gibi amacınız var ise s25fe güncelleme desteği ile daha mantıklı olur
  4. J

Hocam asus rog pelta vardı 2k ya yakın geri ödeme kampanyası vardı devam ediyor mu bilmiyorum. İncelemelerine bakmanızı öneririm.
  5. J

Monitor Ayağındaki Boşluk ve Monitor Renk Bozukluğu

şansınız varsa satın alıp deneyin eğer yine sorun varsa garantisi hala var ise garantiye vermenizi öneririm
  6. J

Monitor Ayağındaki Boşluk ve Monitor Renk Bozukluğu

hocam stand için bir şey diyemeyeceğim ancak farklı bir HDMI kablosu denediniz mi?
  7. J

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming VG249Q5A 23.8" 0.3 ms Full HD IPS 200 HZ MONİTÖR 4499 TL.

Arkadaşlar monitörü satın aldım geldi. Herhangi bir sorunu yok. Elimdeki Gigabyte GS25F2 ile karşılaştırırsam özellik olarak ses kaliteleri gerçekten farklı (Gigabyte daha iyi ses kalitesine sahip Asus sanki ucuz tabletten dinliyormuşum gibi ses veriyor ama idare eder.) Renk olarak pek fark...
  8. J

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming VG249Q5A 23.8" 0.3 ms Full HD IPS 200 HZ MONİTÖR 4499 TL.

Hocam panelinde beyaz çizgiler çıkıyormuş. Ama teknoloji şans işi güle güle kullanın.
  9. J

Ya 200 hz modelinde ya da 180 hz modelinde paneli kronik sorunlu diye biliyorum. Bende monitör arayışındayken forumlarda görmüştüm sonra gigabyte gs25f2 aldım.
Geri