Kanka link atar mısın bakayım ölçülerine, yada modelini markasını yazar mısın bakayım. Antakyada yaşıyorum, IKEAdan aldıysan İnternet ten getirtebilirim.
Herkese Selam
Dostlar beyaz bir sistem topluyorum. Neredeyse bitecek. Fakat masam yok ve kasayı yere koymak yerine genelde kasayı masaya koymayı seviyorum. @Abdullah Hacıgül nun videolar da kullandığı beyaz masayı görmüştüm. Özelden yazdım ama kendisine ulaşamadım. Gaming Masa ya da dediğim...
Kanka güzel bir şeye benziyor. Videolarını izledim ama marka hakkında bilgi sahibi değilim. Burada kullanıcısı çıkar mutlaka. Bir ara soğutma konusunda bu marka güzel şeyler üretmeye başlamıştı adını ufak ufak duyuyordum. Ama bu tip soğutucu hiç kullanmadım.
Hocam bir ara SSD konusu açtım bir ara beni profile girip insanların ve bu adamın attığı yoruma bakar mısınız?
1713642114
Merhaba bu adamın bana attığı yorumu ve sırf Asus SSD arıyorum diye konuda nasıl zorbalandığımı görmek için açtığım konuyu okur musunuz?
1713642233
Merhaba bu adamın bana...
Zorbalık sadece hakaret ile olmuyor. Hala senden fikir ve öneri istenmemesine rağmen utanmadan özel hayat ile alakalı şeyler söylüyorsun. Moderatörler benimle aynı fikirde olup yoruma reaksiyon düşmüş hala bunu görerek zoruna gitmesi sebebiyle yüzsüz gibi yorum atıyorsun. Yorumlarının aranan...
Zorbalığını burada yapamazsın. Sadece ürün arayışında olan bir insanım. Yargılamak eleştirmek size düşmemiş. Öneri başlığında açabilirdim o zaman eleştiri ve fikirlerinizi sorardım. Ürün sizde mevcut değilse ironi ve Zorbalığı kaldıracak yer değil burası. Forum kullanıcılarını rahatsız etmeye...
İnsanların zorbalandığı bir ortamda olduğunu varsayıyorum. Bundan da keyif alıyorsun. Sadece istediğim ve ürünü aradığım için bir başlık açmıştım. Ciddi anlamda buranın ortamını da bozmuşsunuz. İnsanlara gram saygınız yok. İki tane buldum. Diğer iki tane içinde haber gelir inşallah. Yobazsın...
Şimdi birincisi öyle canımlı cicimli konuşacağın bir samimiyette değiliz ben o yaşta da değilim. Sen ne yap biliyor musun? Al kendini git kardeşim, 32 yaşındayım bir ürün arıyoruz diye şimdi saygısızlık yapmak istemiyorum, sen git samimi bulduğun birine canım de. Bak ürün piya sa da yok denir...
Ben hem yardım hem de 2. El tarafına açtım. Bu bir tavsiye başlığı da değil direkt ürünü arıyorum. Tavsiye istesem başlıkta belirtirim ya da açıklamama yazarım forumun olayı budur. Ama sanki ortaya bir resim koymuşum gelin yorumlayın demişim gibi niye Asus niye rog niye bu ürün ne yazılımı diye...
Allah Allah, yahu seninle aynı fikirde olmak zorunda mıyım? Ben ürün arıyorum satın alacağım diye başlık açmışım varsa alırım yoksa almam bu işin raconu bu. Kafana yatarsa fiyatı alırım. Neye faydan dokundu şu an? Ne boş adamsın. Bunu dışında fikrini soran olmadı.
Hocam iki tane ekran görüntüsü bir de site linki bırakıyorum. Yazılımı da var veri güvenliği hizmeti de elinizde ürün yoksa neden buraya gelip eleştiri yapıyorsunuz anlamıyorum. Ama ben cahile anlatır gibi anlatayım yine öğrenmiş olun. Piyasa da yok diye buradan satan var mı diye soruyoruz zaten...
Rog takıntılıyım hocam aynen. Linki ilettiğine göre gönderdiğin linki açıp baktığını varsayıyorum. Fiyat uçuk ürün değeri bu değil. Bende Google da ürün aramasını biliyorum. 2700 TL Kimse satmaz demişsin ben açıklamama "tekliflere açığım" demişim. Toksikliği ve flamelemeyi bırakın acil olarak...
Hocam kapak demişim buna mı takıldın? En nihayetinde ilettiğin üründe soğutucu kapak mevcut. Ssdnin üstüne kapatılmıyor mu? Ne diyelim ona soğutucu bloğu mu? Mutlaka Soğutucusuz modeli de vardır, sorunu beni bozmadanda sorabilirdin. Anakartım
Asus Rog Maximus Z790 Formula White
Bu Anakart model...