Adaptörü ön porta takıp, Steelseries Engine’den Polling Rate değerini 1000’den 700’e düşürdüm düzeldi. Bugün tekrardan bi 1000’e çektim şuanlık bir sorun yok eğer tekrardan olursa 700’de kullanmayı düşünüyorum.
Garip bir şekilde evet. Zaten Fps ve sıcaklık değerlerim normaldi. Bundan dolayı bu sorunlar bana çok garip gelmişti. Mesela CS2’de sağa sola çevirince 60hz gibi geliyordu, sorun tamamen mouse frekansı ile alakalıymış bende çok şaşırdım.
Hocam cevap vermeye bile değmez diye ben cevap vermemiştim dün bu profesöre, ağzınıza sağlık. Arkadaş her konuda 128Gb üstü SSD almanın mantıksız olduğunu, her oyunu sil yükle yapmanın mantıklı olduğunu savunan bu arkadaşa kelimeler kifayetsiz kalır. Yine de ağzına sağlık hocam, teşekkürler...
Öneri için teşekkür ederim.
1709771106
Hocam saçma dediniz fakat çözümü sizin sayenizde buldum. Sorun tamamen mouse ile alakalıymış. Siz bunu dedikten sonra kablolu bir mouse ile denedim ve sorunun mouse ile alakalı olduğunu öğrendim. Hatta asıl bu çok saçma gelebilir ama Rival 650’nin Dongle’ı...
Steelseries Rival 650 Wireless kullanıyorum hocam. Bu modelde ayarlanıyor mu hiçbir fikrim yok yine de araştırıp deneyeceğim, teşekkür ederim bilgi için.
Hocam driverı kurdum ve resetledim sistemi. İlk açtığımda tekrardan 60hz hissi verdi 5 dakika sonra tekrar baktığımda şuanda sadece titreme hissiyatı alıyorum. Driverı kurduğumda o 60Hz hissi gitti. Ama masaüstünde bir simgeyi hareket ettirdiğimde titreme söz konusu.
Evet hocam testlerde bir sorun gözükmüyor.
1709662921
Hocam monitörü ilk aldığımda kendi görüntü kablosu ile kullanıyordum. 1-2 hafta öyle kullandıktan sonra hafif bir dalgalanma oldu bende hemen gidip Paugge Vesa sertifikalı DP 1.4 kablo alıp değiştirdim. Kabloyu aldığımda bir sorun yoktu...