Stereo kalitesi nasıl bu kulaklığın ses kasma konusunda etraftaki sesleri iyi bir şekilde iletebiliyor mu bu kulaklığı kullanan bazı kişiler ses kasamadıklarını söylüyor ve herhangi bir dip ses tarzı cızırtı sesler geldi mi hiç?
Bu gece uyku yok bana arkadaşlar içime oturdu 5 aydır ekran kartı almaya çalışıyorum bunun gibi kısa süreli büyük indirimleri nasıl yakalayabilirim dizlerimi tokatlıyorum şu an
Merhaba, sennheiser gsp 300 kulaklığım 3 senenin ardından arızalandığı için yeni bir kulaklık arayışındayım ve fiyat olarak 350tl üstüne çıkmak istemiyorum.
Rampage drop plus almayı düşünüyordum fakat forumlarda okuduklarıma göre pek kaliteli bir marka değilmiş rampage ürünlerini kullanan birçok...
Malum corona virüsü derken hiçbir yerde stok bulunamıyor veya indirim bulunamıyor aylardır sistem topluyorum tüm parçalar hazır sadece ekran kartı lazım bu ürünü soğutması çok iyi olduğu için almak istiyordum fakat bu fiyat bu karta değer mi bilmek istiyorum görüşlerinizi bekliyorum
Merhaba, 1400TL bütçem var ve bu fiyata iyi bir anakart almak istiyorum. Ses kalitesi ve dayanıklılığı yüzünden Asus Tuf modelini almayı düşünüyorum fakat Tuf B550 Plus ile Tuf b550m wifi arasında ikilemde kaldım mATX olmasının herhangi bir dezavantajı olur mu siz ne önerirsiniz?