jinnphasmo isimli üyenin son içerikleri

1. J

Yılbaşı Hediye Önerisi (Anne için)

Güzel hediye ama zaten birden fazla orijinal kablosuz kulaklığı var. Hediye edebileceğim bir şey yok aslında ama yinede yılbaşı diye vereyim istiyorum.
  2. J

14
  3. J

Merhaba yılbaşında anneme hediye almak istiyorum, 28 yaşında. Anne gibi değilde ablam gibi geçiniyoruz ne hediye alabilirim. Bot düşünüyorum, uzun beyaz bot falan giyiyor o tarz bir şey düşünüyorum bende siz ne önerirsiniz. 750 TL bütçe var.
  4. J

Spor ayakkabi nasil yikanir

At makineye yikansin
  5. J

(Güncelleme)BKM Kitap Sipariş Rezilliği(13 Gün Sonra Geldi)

Forumun ne için kullanıldığını bile bilmiyorsun burda boş yorum yapmaya lüzum yok terbiyeni takın
  6. J

(Güncelleme)BKM Kitap Sipariş Rezilliği(13 Gün Sonra Geldi)

Kitap ellerinde olmasa bile stok var gözüküyor o yüzden sipariş verildikten sonra bekletiyorlar
  7. J

Kızın sevgilisi olmasına rağmen benimle birlikte oldu

Kardeşim ciddimisin sen ne hoşlanmasından bahsediyorsun kızın sevgilisi var sevgilisi olan birisinden hoşlanmış olabilirsin ama sence doğrumu böyle bir şey anlamıyorum nasıl bir düşüncen var. Benimde üniversite yıllarında sevdiğim birisi olmuştu biraz araştırınca sevgilisi olduğunu öğrenmiştim...
  8. J

Kızın sevgilisi olmasına rağmen benimle birlikte oldu

Karakterli bir erkek sevgilisi olan bi kızla birlikte olmaz ne komik adamsın
  9. J

Sahibinden Üzerinden Satış Yaptığım Kişi İbanım Üzerinden Başkasını Dolandırmış

Hocam bana 50 TL için dava açıldı, suçsuz yere 50 TL için ifadeye falan çağrıldım. Çocukla konuş istersen ben yapmadım suç bana kalır dava açarsan diye.
  10. J

Sahibinden Üzerinden Satış Yaptığım Kişi İbanım Üzerinden Başkasını Dolandırmış

Geçmiş olsun, dikkatli olmak lazım ben böyle bir şey yaşadım. 2-3 yıl önce bir tanıdığım demiştiki bana biyerden para gelecek kart limitim doldu senin kartına göndersem parayı atm'den çekebilirmiyiz demişti. Tanıdık olduğu için olur dedim, meğersem birine bişey satmış para atması içinde benim...
Geri