Güzel hediye ama zaten birden fazla orijinal kablosuz kulaklığı var. Hediye edebileceğim bir şey yok aslında ama yinede yılbaşı diye vereyim istiyorum.
Merhaba yılbaşında anneme hediye almak istiyorum, 28 yaşında. Anne gibi değilde ablam gibi geçiniyoruz ne hediye alabilirim.
Bot düşünüyorum, uzun beyaz bot falan giyiyor o tarz bir şey düşünüyorum bende siz ne önerirsiniz.
750 TL bütçe var.
Kardeşim ciddimisin sen ne hoşlanmasından bahsediyorsun kızın sevgilisi var sevgilisi olan birisinden hoşlanmış olabilirsin ama sence doğrumu böyle bir şey anlamıyorum nasıl bir düşüncen var. Benimde üniversite yıllarında sevdiğim birisi olmuştu biraz araştırınca sevgilisi olduğunu öğrenmiştim...
Hocam bana 50 TL için dava açıldı, suçsuz yere 50 TL için ifadeye falan çağrıldım. Çocukla konuş istersen ben yapmadım suç bana kalır dava açarsan diye.
Geçmiş olsun, dikkatli olmak lazım ben böyle bir şey yaşadım. 2-3 yıl önce bir tanıdığım demiştiki bana biyerden para gelecek kart limitim doldu senin kartına göndersem parayı atm'den çekebilirmiyiz demişti. Tanıdık olduğu için olur dedim, meğersem birine bişey satmış para atması içinde benim...