Merhaba öncelikle sistemim şu şekilde GPU: 5060 8 GB CPU: R5 7500F SSD: https://www.itopya.com/kingston-1tb-nv3-gen4x4-nvme-m2-ssd-6000mb-okuma-4000mb-yazma_u26550 RAM: 16 GB Crucial DDR5 Pro CL46 5600 MHz. Discord'da yayın açtığımda YouTube'da ara sıra CS2 de 2-3 saniye aralıkla Minecraft'ta...
Aktif olarak mx6 kullanıyorum sıvı soğutmada ve boştayken 35-36 derece işlemcim r5 7500f gayet güzel bir ürün ben memnunum mx6 diyebilirim fakat diğeriyle alakalı pek bilgim yok diğeriyle alakalıda bilgi toplayıp karşılaştırma yapabilirsiniz.
Merhaba Thermalright Frozen Warframe 360 SE ARGB Black bu sıvı soğutucuyu aldım fakat fan ayarları nasıl olmalı bilmiyorum. Pompa fanı %100 de çalışsın diyen var otomatik kalsın diyen var. Radyatör ve pompa fanları vb. nasıl olmalı sizce? MSİ Center uygulamasından ayarlıcam ve 1 kere yaptığımda...
Merhaba 1 yıldır Cloud III kullanıyorum ve ayar yapmak için yanlardan yukarı veya aşağı yapılıyor fakat bende orası artık durmuyor. Yalama olmuş diyebilirim yani bu yüzden pek rahat edemiyorum. Bunu sabitlemek istiyorum. Aklıma silikonla yapıştırmak geldi aynı sorunu yaşayıp sağlıklı bir çözüm...
Hocam merhabalar bende aynı kasayı sipariş verdim ve bende de aynı sıvı soğutucu var fakat anakartımda a-rgb yokmuş bu yüzden kasanın kendi hubı üzerinden bağlayacağım muhtemelen rgbleri ama 3 tane de kasanın altına fan almayı düşünüyorum sizin gibi. Siz fanları (kasa fanları ve sıvı soğutma...
tamda ne modlar olduğuna bakmaya girdiğimde ve hem modlu hem modusz sürümde denediğimde sorunun ortadan kalktığını fark ettim bende anlamadım
kulaklığın yazılımından kulaklığın ayarlarını sıfırladım o yüzden düzeldi sanırım