Şu an sistemimde Asus Dual Rtx 5060 takılı. 9060 XT’ye geçme şansım var sizce geçmeli miyim? Eğer geçersem 2K monitör almayı düşünüyorum. İleride 2Kda istediğim performansı alamazsam aynı monitörde çözünürlüğü 1080pye çekip oynayabilir miyim?
Güncel olarak 27 inç 1080P bir monitör kullanıyorum...
Hocam salondan odama kablo çekmem mümkün değil. Mümkün olsa kablosuzu düşünmem bile. İnşallah aldığım üründe Ping sorunu yaşamam. 2025de bile kablosuzda ping sorunu yaşayacaksak bu kadar parayı niye veriyoruz internet için.
Odama Ethernet kablosu çekmem mümkün değil. Odamla modem arasında da taşıyıcı kolon var. Yaklaşık 25 santim beton. Aklımda olan iki model var. ASUS PCE-BE6500 ve TP-Link Archer BE230 BE3600. ASUS'un Wi-Fi kartında Bluetooth olması artısı var. İnternet hızı çok önemli değil oyunlarda ping olmasın...
2000 tl civarlarına 2.elden almayı düşünüyorum. İşlemcim ryzen 5 3600 ama ileride 5600ün türevlerine yükseltmeyi düşünüyorum. Ekran kartını henüz almadım ama rx6800 xt almayı düşünüyorum. Corsair kaliteli bir marka diye biliyorum almayı düşündüğüm model alınır mı güvenilir midir? Başka Psu...
Sistemi henüz tam toplamadım. İşlemcim ryzen 5 3600 ekran kartını da rx6800 ya da 9060xt alıp param olduğunda işlemciyi ryzen 5 5600e yükseltmeyi düşünüyorum.
Güç kaynağının sıfır almayı düşünüyorum ben de ikinci elde sorun çıkartıp diğer bileşenlere de zarar vermesi korkutuyor. Ssdim zaten var. Kasayı ucuza bulursam ikinci el de alırım temizlerim dert değil. Yine uyguna bulursam kule tipi soğutucu da almayı düşünüyorum. Ramleri neden sıfır almamı...