280hz monitör aldım ona göre bi kasa lazım
Valorant oynarken yayın açıp arkada 10 sekme açtım diyelim bilgisayarın herşeyi kullanıp yine de valorantta 300+ fps alabiliceğim bir sisteme ihtiyacım var
300 ün üstüne çok çıkmaya gerek yok bu özelliklere sahip bir kasaya ihtiyacım var 300-350 fps...
Valorant oynarken yayın açıp arkada 10 sekme açtım diyelim bilgisayarın herşeyi kullanıp yine de valorantta 300+ fps alabiliceğim bir sisteme ihtiyacım var
300 ün üstüne çok çıkmaya gerek yok bu özelliklere sahip bir kasaya ihtiyacım var 300-350 fps alsa yeterli fazlasına gerek yok bu değerleri...
bütçe yok derken bu değerleri alsam yeterli fazlasına gerek yok
1749850831
ne kadar harcamam gerek artık çözemediğimden sınırda bi kasa yeter bu değerleri alabilen
En yüksek ayar valo oynayıp, yayın açıp, arkada en az 10 sekme açabiliceğim ve valorantta 300+ fps alabiliceğim bi sistem önerebilir misiniz
hazır veya toplama fark etmez
daha fazlasına ihtiyacım yok bütçe fark etmiyor bu özellikler olsun yeterli
300fps üstü alabiliceğim bir sistem arıyorum şimdiye kadar şunları bulabildim
https://www.gaming.gen.tr/urun/422141/enis-4060ti-amd-ryzen-5-8400f-tray-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8g-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/...
280hz monitörüm var valorant da 300fps+ falan almam lazım kasma yaşamadan sorunsuz oynayabilmem için.
toplama öneriniz varsa her parçayı önerebilirsiniz yada şuan piyasada güzel bir sistem varsa onu da önerebilirsiniz
herşeyimi beyaz dizdim o yüzden beyaz kasa olursa daha hoş olur tabii
Motor alıcam bu ikisi arasında kaldım. Kolay satılabilmesi benim için önemli eylül de okul başlamadan satmam gerekiyor. Hangisi hem daha kaliteli hem kolay satılabilir, hangisini önerirsiniz.
Daha iyi motor önerileriniz varsa onları da yazın.
B ehliyetim var ağustos/eylül'e kadar kullanmak için bir motor almayı planlıyorum ağutos eylül gibi satıcam.
Kolay satılıcak max 150 bin bandında görünüşü hoş super sport motor önerilerinizi alabilirim