Pek bir bilgim yok hocam. Sadece alacağım zaman biraz araştırma yaptım. Toryum tercih etme sebebim oturduğun yer ve sırt kısmının kumaş olması diğer...
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Amazon 10 ve 28 mart arası bahar indirimleri başladı. Xdrive oyuncu koltuklarında da biraz indirimler var.
Çok...
Peki sizce toryum ya da xdrive 15'li plus almalı mıyım ? İndirime girerse 7k falan ya da 7300 Anka da alabilirim.
Önceliğim satıcı amazon olması ve prime...
Memnun musunuz acaba ? Diğer modeller hakkında bilginiz var mı ve denediniz mi ?
3 şubatta anka gibi modeller 6300 tl olmuş. Acaba xdrive 15'li plus ya da...
Memnun musunuz acaba ? Diğer modeller hakkında bilginiz var mı ve denediniz mi ?
3 şubatta anka gibi modeller 6300 tl olmuş. Acaba xdrive 15'li plus ya da...
3 şubatta anka gibi modeller 6300 tl olmuş. Acaba xdrive 15'li plus ya da toryum'u indirimdeyken alsam mı :(
Bel , boyun ve sırt ağrılarım var. Ergonomik ...
Diğer modeller hakkında bilginiz var mı ya da denediniz mi acaba ?
Bel , boyun ve sırt ağrılarım var. Ergonomik , ortopedik ve rahat bir koltuk arıyorum...
Aleykumselam , peşin taksitle almak istediğini anlayabiliyorum fakat trendyol ve hepsiburada gibi sitelerden bilgisayar önerilmiyor.
Adı izoly , turbox ...
Selamın aleyküm dostlar. Nakit para yok Hepsiburada peşin fiyatına 9 taksit yapıyor oradan pc almak istiyorum şunu gördüm sizce nasıl yorumlarsanız çok...