Türk telekom 25 GB internete 330 TL ödüyorum ve mayısta bitecek.
Herhangi bir cayma vb. bir kuruş bile ödemeden farklı hatta nası geçebilirim ?
10 yıldır türk telekom kullanıyorum fakat bana uygun güzel bir tane tarife çıkarmıyorlar.
Yeni gelenlere özel ne kadar güzel tarifeler var. Kurtulmak...
Bende de cloud 2 core wireless var fakat valorantta ses kasamıyorum.
Sesi çok yükseltirsem de silah seslerinden başım ağrıyor. USB kaça koymayalım donge , hangi ayarları yapmalıyım :(
Kaspersky mı daha güvenilir ve etkili yoksa bu mu ?
93 gün kaspersky ücretsiz kullandım fakat bitti , sipariş ettim fakat 2 gündür göndermiyorlar.
Kimlik ya da pasaport resmi istiyorlar , mağdur ediyorlar beni. Türkiye'de olduğumu kanıtla diyorlar :(
1744305304
Kaspersky premium aldım ben de 551...
dns ya da vpn açık değildi , türkiye sitesinden aldım ve TL olarak ödedim zaten. Garanti bankasından aldım.
Pasaport ya da kimlik gibi türkiyede yaşadığımı kanıtlayan bir fotoğraf atmamı istiyorlar.
Güvenlik programının böyle bir şey istemesi ne kadar saçma ya.
Ne kadar güzel ücretsiz 3 ay...
Profesyonel değilim , sadece bazı hedeflerim var ve kendimi güvende hissetmek istiyorum.
Zaten müşteri hizmetlerine ulaşamadım kaç sefer , sonunda aradım onda da yarı türk yarı yabancı biri çıktı bir şey anlatamıyo.
Türkiye'de yaşadığımı kanıtlayacakmışım , pasaport kimlik diyor. Canım sıkıldı ya
Forumlarda herkes kaspersky için güvenilir diyor. Ben de bilgisayarım güvenilir olsun istiyordum.
93 gün ücretsiz key ile kullandım fakat bitti. Siz neden öyle diyorsunuz ? herkes güvenilir diyor
1744224777
Hemen nasıl teslim edildi ? bana teslim edilmedi , türkiye'de yaşadığımı kanıtlamak...
Selamun aleykum , hayırlı günler.
Kaspersky premium satın aldım , 3 cihaz 1 yıl boyunca 551 TL..
1 gün geçti fakat hala daha göndermediler ve kullanamıyorum.
Türkiye'de olduğumu kanıtlayan belge diye bir şey yazıyorlar , bugün aradım müşteri hizmetlerini yarı türk yarı yabancı biri konuştu bir...
Ben de derinliği geniş bir masa arıyorum ama hangisi güvenilir bilmiyorum :( hep 60 cm derinlik yapıyorlar çok çok az.
Bu tarz masalar sallanıyor mudur ya da dayanıklı mıdır ?
konularda herkes iade diyor.
1742590408
mağazadan alırsa iade edemez , belki 1 gün sonra sorun çıktı. Orada ne kadar detaylı tesy yapabilecek ki :(
Bence amazon satıcılı alsın