Dostum öncelikle MSI Afterburner'dan Power Limiti düşürebildiğin kadar düşür, böylece anladığım kadarıyla aldığı voltaj azaldığı için ısınması da azalmaya başlıyor. Daha sonra hala 1700-1800'lere ulaşırsa çekirdek hızını 50-200 arası azaltabilirsin. Tamamen sana kalmış. Ben şu an minimum power...
MSI Afterburner'dan sonradan fark ettiğim kadarıyla Kendini 1900 mhzlere kadar boostluyor, sanırım sürekli ısının kaynağı da bu olabilir. Ama uygulamanın bunu bana sormadan yapması çok saçma değil mi? Şu an base clock olan 1695 mhz'e sabitledim. Hala oyun performansım yağ gibi ısım da otomatik...
Yanıtlar için teşekkür ediyorum. MSI'a konuyla ilgili ingilizce bir ticket gönderdim. Garantiye gönderilecekse garantiye göndereceğim, sıkıntısı yoksa da alacağım dönüte göre konuyu tekrar alıntılayacağım-düzenleyeceğim ki başka arkadaşlar da bu konuyla ilgili sıkıntı yaşayacak olursa...
Merhabalar. Bir seneye yakındır kasa olarak thermaltake v200 ekran kartı olarak da rtx 2060 super gaming x kullanıyorum. Oyun oynarken tam yükte maksimum 81, ortalama 79-80 derecelerde seyrediyor kartın ısısı. Reddit vb yerlerde yaptığım araştırmalar kadarıyla; ekran kartı bu ısıda throttle bile...