Merhaba telefonum düz iPhone 8. arkasında çatlak var telefon lavabonun yanında durarken bir anda akan musluğun tam hizasına düşüyor ve kameranın yanındaki delikten yüksek ihtimal su giriyor. Kameramda da su var. Çalışıyordu bulanıktı ilk 1 saat telefon sürekli kendi kendine açılıp kapanıyordu...
Çok garip bir sorun vallahi mesela ekran kartının bazı parametlerelide gözükmüyor birde ekran kartım bence Throttle oluyor. throttlestop uygulamasından bazı limitleri filanda kaldırıp ayar yaptım fps drop azalttı ama gine oluyor 1 yıllık süre zarfında fps droplar gittikçe azalmaya başladı ama...
Hayır turbo boost 4103 mhz çalışıyor darboğazı en çok yaşadıgım oyunlar pubg ve gta 5 ama sıkıntı şu mesela bu darboğazlar anlık oluyor. fırlamalarla cpu kullanımım düşük olsa bile fps drop yine yiyorum
1717583227
grafikleri yükseltsemde gine fps drop yaşıyorum işlemci kullanımım düşük olsa...
Mesela Lolde 250 fps alıyorsam %1 fps değerim maksimimum 30 %0.1 1 filan bazen 0 oluyor ama steam pubg her zaman bu değerler 0 malum fps drop yaşanıyor
rtx 3050
i3 12100f
2x8 3200 cl 18
sisteme bütün testleri yapmama rağmen asla sorun çıkmıyor ama fps drop yaşanıyor hatta gta 5 filan ekran kartı...