Selamlar, Ryzen 5 7500F işlemci kullanıyorum. Stok fan takılı ve haliyle fazlasıyla ısınıyor. Hava soğutucu almayı düşünüyorum.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C modeli uygun gibi duruyor ancak kasaya sığar mı tam emin değilim. Ölçülerine baktığımda 1-2 cm ile kurtarıyor gibi ama...
am5 dediğiniz şeyi açtıktan sonra düzeldi birazdan tekrar deneyeceğim. Çok teşekkür ediyorum. Bir sorum daha olacak bu ayarı açmadan cpu kırmızı dram sarı yanıyor bekliyor ondan sonra açılıyordu. Şimdi ikisi de birkaç saniye sanıyor sonra sönüyor bilgisayar açılıyor. Şuanlık sorun yok gibi...
Yeni sistem aldım, montajı yapılıp geldiğinde sistem hızlıca açılıyordu. RAM mhzlerinin düşük olduğunu fark edip bios üzerinden profil ayarını yaptım. Kaydedip çıktıktan sonra bilgisayar başlarken Bios ile ilgili bir uyarı mesajı verdi ama tam okuyamadan gitti. O olduğundan beri bilgisayarım geç...
Hocam selamlar, Sistem dizmeye karar verdim tekrar. Sistemler zam yedi ama yapacak bir şey yok. incehesap üzerinden şöyle bir toplama sistem çıkarttım. Neredeyse aynı özelliklere sahip hazır sistemlerden birkaç bin TL daha ucuza geliyor. Buna ne dersin?
Ramleri yükseltmeden şöyle bir sistem çıkarttım ama allahsızlar taksite çok fazla vade farkı koyuyor alamayacağım maalesef.
1725466708
https://www.gaming.gen.tr/urun/493382/mantis-dual7700xt-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu...
Hocam sizin özelleştirmeleriniz ve ssd yükseltmesiyle fiyat buraya çıkıyor. Olur mu diyorsunuz?
1725464642
Hocam sizin özelleştirmeleriniz ve ssd yükseltmesiyle fiyat buraya çıkıyor. Olur mu diyorsunuz?
Elimde değil, hazır sistem hocam ikisi de.
1725463588
Hocam hazır sistemde dd4 anakart seçenekleri var sadece. 7700xt alıp ileride anakart ve olası işlemci yükseltmesi daha mantıklı sanırım.