Arkadaşlar canlı destek çöktü ne arama talep edebiliyoruz ne mesaj yazabilirsiniz bana özelde yapmış olabilirler iade ürününün parası iptal.olmus sizdede...
merhaba bir süredir 1 tb olan depolamamın çok az bir kısmının (60 gb falan) kaldığını fark ettim bu nedenle steam de yüklü olan birçok uygulamayı kaldırdım...
Elden Ring'de hiç ismi hiç geçmeyen karakterler bile hikayelerde anlatılıyor. Senin mantığına göre o kişileri nereden biliyorlar da hikayeyi anlatıyorlar...
Yahu seninle aynı şeyi savunuyoruz zaten. Konu sahibi diyor ki ''oyun açık dünyada nerede ve neden olduğunu bilmeden önüne geleni kestiğin bir oyun ve...
Canım benim rehber'i oluşturan kişi oyunu oynamadan nasıl rehber'i oluşturuyor? Oyunu oynarken dinleyerek ilerleyip çözüyorsun ki anlamayan insanlara rehber...
Miyazaki bile Elden Ring'in araştırılarak oynanması gerektiğini söylüyor. Oyunu kendisi yapmasına rağmen bitirebilecek kadar iyi bir oyuncu olmadığını...
Oynayarak anlama imkanım yoksa Elden ring'in hikayesini anlatan oyundan önce çıkarılan edebi bir kaynak var sanırım. Hikayeyi ilk öğrenen kişi oynamadan...