Bazen şöyle konularda Gri Caneri özlüyorum gerçekten adam en azından paragraf paragraf destek veriyordu.
Hangi ilaçları kullandın? Ders çalışıp işsiz kalacağını da düşünme iyi bir üniversiteden mezun olursan istesen de işsiz kalamazsın.
Öncelikle ciddiye alıp teker teker kendi düşüncelerinizi sunduğunuz için teşekkür ediyorum ve nefret dilini bırakmaya davet ediyorum anlık bir sinirle ben de konu sahibine karşı biraz rencide edici bir dil kullanmışım ondan da özür diliyorum. Şu an maalesef teker teker cevap verecek zamanım yok...
Saçma sapan varsayımlarla tamamen yanlış bir konu açmışsınız öncelikle tebrikler. Dilerseniz tüm iddialarınızı teker teker çürütelim.
1-) Askerlik
Zorunlu askerlik en başından bireysel hakların ihlalidir. Eğer bu konuyu sadece kadın düşmanlığı için araç olarak kullanmasaydınız zorunlu askerliğe...
Özgürlükçülükle ülkedeki yasa sayısının ve polis şiddetinin nasıl bir bağlantısı var? Amerikanın yönetim şeklinin daha komplike olması yasa sayısını daha mantıklı şekilde açıklar. Demokrasinin mucidi Amerika diyemeyiz ki zaten.
Çok istiyorsan düzgün bir temizleyici (parfüm içermesin dikkat et) bir de nemlendirici alman yeterli olur bu yaş için. Yediğine içtiğine dikkat et yastık kılıfını sık değiştir. Bunları düzenli yaparsan minimize edebilirsin ama 16 yaşındasın hormonlar sebep oluyor seninkine komple geçirmen...
Neye göre ulaştın kardeşim bu veriye? 13 yaşındasın boyun istersen günde 20 kere çek istersen ayda 1 çek her türlü uzayacak zaten ne alakası var? Daha cinsel eğitim bile görmemişsin okulda burada saçma sapan tavsiye veriyorsun
Mastürbasyon yapmak testesteronu yenilemez ne alaka? Testesteron yenilenmesi ne demek zaten yeni sperm üretir maksimum. Onun da boyla hiçbir alakası yok.