Arkadaşlar yazlığa gidip geldim. O sırada kasayı bagajda getir götür yaptım ama hiçbir şekilde hasar almadı kasa bir yere değmedi bile. Her neyse, eve döndüm, Ethernet portu çalışmıyor. Yani turuncu ışık yanıyor. Hafif bir şekilde yeşil yanmıyor. Kabloyu taksam da takmasam da turuncu ışık...
Normalde 75W çekmesi lazım. Bugün bilgisayarı açtım bir içimden FurMark yapmak geldi. Yaptığımda derecelerin 70'e dayandığını gördüm. Normalde Max 60 61 idi ve watt 101 102 arası seyrediyor. Ayrıca boşta %0 kullanırken MHz 1300'lerde.
evet hocam onuda farkettim adam etiketi internetten alıp takıyor direk ama anlaşılır diye düşünüyorum.sağolun tekrardan 1060 alacağım ozaman :) iyi sosyaller.
1697569773
evet onada baktım max 64 65 yılı gereği bence ideal gibi
kutu bana göre önemli değil fatura duruyormuş güvenlik etiketi mevcutmuş hertürle teste açık diyor.Lakin 1 kere aldım kart reball mı dersin yanlış mosfet mi dersin çorba olmuş kart o yüzden merak ettim gene paketlenmeyelim diye sağolun hocam tekrardan
1697569551
hocam stabilize testte 99 gpu...
hocam birde 1060 için geçerli arkasında kartın güvenlik etiketi + faturası mevcutmuş istediğiniz oyunda test ederiz diyor arkadaş sizce alınır değilmi ?
Arkadaşlar selam işlemcim i3 4130 3.4 GHz 2 çekirdek 4 Threads. Şimdi olaya gelelim 1050 ile hiçbir şekilde darboğaz sorunu yok buraya kadar tamamız. 1060 ile 2.el olarak aralarında 100 TL fark var o da son fiyat olarak. Sizce hangisi alınmalı? Benim düşüncem 1050 almak ama derseniz 1060 al...
Arkadaşlar Steam'den oyun ındırdım metro Redux 2033 oyuna giriyorum out of range deyip siyah ekranda kalıyor alt F4 çekince görüntü geliyor. Ama Steam'den streamer daily oyununu indirdim görüntü geldi bu sorunlar dün yoktu bugün işlemci değiştim Pentium E5200'den Quad Q8200'e geçtim ondan mıdır...